NESPRESSO STORYGOURMET RADIONICA Kava kao top inspiracija

04.11.2019.

Nespresso pod vodstvom chefa Marina Rendića spaja slano i slatko u okuse koji zavode sva osjetila

Kava je uvijek dobra ideja, a kako je spojiti sa slanim i slatkim u recepte koji će zavesti sva osjetila, naučio je polaznike Nespresso StoryGourmet radionice chef Marin Rendić iz Bistroa Apetit.

 

Rezultat spoja Nespressa i vrhunskih namirnica? Neodoljivo kremasti rižoto s bikovim repom uz Volluto koji se topi u ustima, pačja prsa u umaku od Arpeggio kave i zavodljivi čokoladni mousse koji nadopunjuje espresso Ristretto.

 

 

U pripremi recepata sudjelovale su glumice Marija Kolb i Natalija Đorđević, poznate mame influencerice Sonja Švajhler i Ana Vladušić te gastro znalci Marijana Zlomislić, Darko Kontin i Vedran Bošković.

 

 

Fotografije: Dražen Kokorić

Preporučujemo

Pročitajte i...

Kanye West sprema operu?!

O čemu je riječ?

Brunch kao gastro ritual koji ne izlazi iz mode

Bagel & Lobster Barr ultimativno je odredište za brunch

Intimu možeš prodati samo jednom

Denis Butorac o svojoj izložbi “Poslanica”

Uron u kariranu modu, pernatu avangardu i ode ženskoj snazi

Svo bogatstvo kasnojesenske mode od danas na kioscima

AI preuzima svijet umjetnosti?

Ako se pita aukcijske kuće, ne baš

▲ Povratak na vrh