Novi modni murali iznenadili New York

28.02.2018.

Nakon Guccija, murale u službi PR kampanje predstavio je i Coach

Stuart Vevers je za Coach osmislio još jedan fenomenalan PR projekt. Ovoga puta, Vevers se udružio s ponajboljim predstavnicima njujorške street art scene, a rezultat su jedinstveni murali koji su ovih dana osvanuli u pet njujorških četvrti. Murale inspirirane Coach logom oslikali su Bisco Smith, Crash, DAIN, TriHumph, WhisBe i drugi, svaki u svom neponovljivom stilu, ponudivši Njujorčanima čak trinaest neočekivanih i vrlo fotogeničnih insta-mamaca za fotografiranje.

Jedan od njih je i mural Thomasa Allena, Njujorčanima poznatog po motivu malog vandala. Allen je isti motiv iskoristio i u ovoj priči pa njegov prepoznatljivi dječak diljem grada kriomice ispisuje Coachev prepoznatljiv C logo. Posebno impresivan je i stalni motiv umjetnika koji se potpisuje kao WhisBe – medvjedić inspiriran gumenim bombonima također u sasvim novoj Coach izvedbi.

Coach se ovim projektom nastavlja pozicionirati kao moderan i cool brend koji svojim kupcima nudi iskustvo i inspiraciju, a ne samo modu, a murali koji su prije svega namijenjeni millennialsima, ravnodušnima neće ostaviti ni druge prolaznike.

Piše: M.K.
Foto: Coach Instagram

Pročitajte i...

Stilska inspiracija: Bianca Valle

Ova stylish holistička nutricionistkinja iz New Yorka odlična je inspiracija za #Stayathome outfite!

Outfiti za vašu gornju polovicu za #WFH video konferencije

Gore košulja, a ispod stola čupave papuče!

Umjetnost dolazi vama- kulturna izolacija nije opcija

Genijalna inicijativa ekipe Radio Studenta

▲ Povratak na vrh