Novo ruho Men’s Healtha; izgledajte bolje nego ikad (baš poput nas)!

29.03.2019.

Najbolje građeni časopis za muškarce, kako to i priliči proljeću, zablistao je u redizajniranom izdanju, ali baš kao i uvijek donosi obilje poslastica za sve koji drže do dobrog izgleda, zdravlja, kvalitetne prehrane i uzbudljivog privatnog života

Glazbenik i MH tip Ivan Dečak, frontman grupe Vatra, živi je primjer da se dobre stvari događaju kad se čovjek prihvati posla pa smo ga s puno dobrih razloga stavili na našu naslovnicu. Nemoj ni vi čekati pomoć s neba nego zasučite rukava – baš kao što smo i mi u broju za travanj kojeg smo – šminkali i obogatili još boljim sadržajem!!!

 

 

Jedna od najučestalih rečenica koje moderan čovjek koristi jest ‘nemam vremena za ništa’. E pa, da to nije istina znaju naši stručnjaci koji otkrivaju 9 taktika kako obaviti više posla za manje vremna. Osim toga, znamo i da je dnevno dovoljno i pola sata da ‘objavite rat salu’ i odradite kvalitetan trening koji prži salo još satima nakon što ste ga odradili!

 

 

U travanjskom broju Men’s Healtha donosimo i sve o pripremama za vaš prvi spring-triatlon: ako mislite da je normalni triatlon pretvrd orah za vas, pokucajte na mala vrata i sprintajte do cilja – a u prilogu o trčanju sve o zagrijavanju te tenisicama koje glavu čuvaju.

Mi smo spremni dp ljeta postati k’o raketa stoga slijedite naše upute kako to postići – od rekvizita dovoljan vam je samo pod jer – sezona sklekova upravo je otvorena! Preferirate li, pak, HIIT trening, jedan od najpoznatijih hrvatskih trenera i Men’s Healthov kolumnist Marko Lončar uvest će vas znalački u sve tajne ovog najzanimljivijeg i najučinkovitijeg načina vježbanja. Denis Rajčić, pa, otkit će vam kako raditi savršena ponavljanja jer ‘ponavljanje je majka treninga’ dok je sve ‘tajne’ o zgibovima demistificirao još jedan naš kolumnist – Nikola Šimić!

 

Osim toga, u novom travanjskom broju možete pročitati sve o budućnosti prehrane i namirnicama koje grade mišiće, ali i kako pobijediti stalni osjećaj gladi.

U Muškom modnom vodiču otkrijte kako uz mali trošak izgledati kao stilski znalac, a donosimo vam i više stranica o njezi tijela – pa tako možete otkriti koje su frizure hit ovog proljeća, kojim muškim parfemima nećete moći odoljeti te kako najbolje iskoristiti vrijeme ispod tuša… Ok, možete i tako kako ste pomislili, no ipak neka njega bude na prvom mjestu a nakon nje ‘izborite’ se za svoj – položaj u krevetu (neovisno jeste li pozadinac ili jurišnik)!!!

 

 

Svim novim pretplatnicima Men’s Health i Sport Vision daruju poklon bon u vrijednosti 200 kuna. Stoga požutite!

Preporučujemo

Pročitajte i...

S Men’s Healthom nema studeni – samo više mišića, seksa i energije!

Na kioscima potražite novi broj vašeg omiljenog časopisa i jedinog lifestyle magazina za muškarce na našem tržištu!!!

Gdje završava moda, a počinje stil? S Elleom u Londonu!

Slavljenički broj ELLE časopisa je na kioscima!

Uprite muški – uz listopadsko izdanje Men’s Healtha!

Listopadsko izdanje vašeg omiljenog časopisa nastavlja s hardcore treninzima: želite li snažnije bicepse, kamena ramena i brutalna prsa prelistajte naš novi broj, jer donosimo 35 stranica najboljih treninga koje možete samo zamisliti

Vrijeme je za novu, rujansku Sensu

Novi broj je na kioscima

Promocija rujanskog Men’s Healtha uz brojne poznate osobe

Sinoć je u Zagrebu u Lateral Champagne baru održana promocija Men’s Health časopisa za rujan.

▲ Povratak na vrh