Palača Versailles organizirat će rave u Dvorani ogledala

04.04.2019.

Ultimativni party sezone

Pripremite se za tulumarenje u stilu Marie Antoinette i ne, ne mislimo na kolače…U palači Versailles održavati će se rave. I za razliku od baroknog ukusa kraljice, ova zabava je zapravo prilično pristupačna.

 

 

Za samo 22 eura, ljubitelji francuske povijesti i elektronske glazbe mogu zagarantirati ulazak u ‘Versailles Électro’, tijekom kojeg će skupina glazbenih producenata nastupiti u slavnoj Dvorani zrcala. Uređeni vrtovi koji graniče s dvoranom bit će pretvoreni u divovski plesni podij za sudionike.

 

 

Tulum godine dijelom sastavljaju DJ i bivši menadžer Daft Punka Busy P i njegova izdavačka kuća Ed Banger Records. Label zauzima istaknuto mjesto u francuskoj elektro-sceni i sa sobom će dovesti članove Breakbot x Irfane, Myd i So Me.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ED BANGER RECORDS / BUSY P (@edbanger) on Mar 28, 2019 at 7:41am PDT

 

Gosti također imaju mogućnost nadograditi svoje iskustvo uz više različitih VIP ulaznica. Najviša, po cijeni od 160 eura, obećava pristup privatnom salonu, neograničenom švedskom stolu i nekoliko čaša šampanjca. Zašto ne?

Nema boljeg mjesta od povijesnog Versaillesa!

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia/Instagram

Preporučujemo

Pročitajte i...

Dokumentarac o rave kulturi koji morate pogledati

Uskoro će biti dostupan i online

Pretplatite se na Cosmopolitan i poklanjamo vam miris Chloé Nomade Eau deToilette

U mjesecu kada vaš Cosmopolitan slavi 21. rođendan pripremili smo posebnu pretplatničku ponudu. Samo do kraja travnja pretplatite se na Cosmopolitan i poklonit ćemo vam miris Chloé Nomade Eau de Toilette! Požurite jer su količine darova ograničene

New Yorka razmatra zabranu prodaje krzna

New York bi mogao postati treći veliki američki grad s takvom zabranom

▲ Povratak na vrh