Pet jednostavnih koraka za sretniji život u 2018.

25.11.2017.

Tajna sretnijeg života je u malim koracima koji vode u pravom smjeru

Kao što svi znamo, 2017. godina je na izmaku i pravo je vrijeme da učinimo nešto za sebe kako bi nam iduća godina bila najbolja ikad. Možda već imati dugački popis svih stvari koje želite postići, mjesta koje želite obići i ciljeva koje želite ostvariti. No, jedna stvar je najvažnija – bitno je da budete sretni!

Kako biste vodili sretniji život u idućoj godini, donosimo vam pet jednostavnih koraka koje možete primijeniti već danas. Otkrijte ih u nastavku:

Korak 1. Napravite popis od 10 stvari koje želite promijeniti

Za početak, uzmite papir i olovku i napišite kojih 10 stvari želite promijeniti u svom životu. Bilo da je riječ o poslu, garderobi, prijateljima ili prehrani, vrlo je bitno znati što želite i riješiti se svega što vas muči kako biste bili sretniji.

Korak 2. Napravite svoju listu sreće

Kad ste zapisali sve što želite promijeniti, napravite popis stvari koje vas čine sretnima. Nastojte ga se pridržavati u nadolazećoj godini!

Korak 3. Nabavite dobar planer

Svaka poslovna žena zna da dobar planer zlata vrijedi. U samo jednoj maloj knjižici možete imati detaljno razrađen plan koji će vam pomoći da sve obavite na vrijeme i da se ne pogubite. Manje stresa = više sreće!

Korak 4. Izađite iz svoje sigurne zone

Ako želite drugačiji, ispunjeniji i sretniji život, za početak morate izaći iz svoje sigurne zone. Kad to učinite, dobit ćete priliku da se razvijate, da postanete uspješniji i samouvjereniji.

Korak 5. Zapišite svoje najluđe snove

Put oko svijeta, penjanje na Mont Everest, skok s padobranom, plivanje s dupinima… Koji su vaši najluđi snovi? Iako vam se možda sada čine neostvarivim, ništa nije nemoguće ako to zaista želite. Imajte to na umu!

Piše: B.P.
Foto: Instagram

Preporučujemo

Pročitajte i...

U Muzej za umjetnost i obrt stiže izložba Igora Galaša

U utorka, 19. prosinca, se u zagrebačkom Muzeju za umjetnost i obrt otvara izložba dizajnera Igora Galaša

Božićni pokloni koji će obradovati vašu majku

Kako bismo vam olakšali muke i skratili blagdansku kupovinu, donosimo vam 20 ideja za poklone koji će razveseliti svaku majku

Glazbeni spotovi u kojima se pojavljuju svjetski poznati modeli

Od Cindy Crawford, Naomi Campbell i Kate Moss do Joan Smalls, Jourdan Dunn i Chanel Iman, pogledajte top 25 najboljih glazbenih spotova u kojima su glumile ove i brojne druge slavne ljepotice

Stigao je trailer za najnoviji SF film Stevena Spielberga

Novi znantveno-fantastični film Stevena SPielberga donosi priču o dalekoj budućnosti u kojoj su ljudi ovisni o virtualnoj stvarnosti

Riječ "feminizam" proglašena riječju 2017. godine

Riječ godine objavio je Merriam-Webster Dictionary, najpopularniji rječnik na engleskom govornom području

Danas slušamo: Moby "Like A Motherless Child"

Moby je predstavio prvi singl s nadolazećeg albuma koji jedva čekamo poslušati

▲ Povratak na vrh