Pop-up suradnja splitske Arterije i zagrebačkog brenda MO design koja će vas oduševiti

18.02.2019.

Od 23. veljače do 3.ožujka, na poznatoj modnoj adresi Vuškovićeva 5 u Splitu

Arterija već punih šesnaest godina splitskoj publici željnoj modne avangarde nudi modne dadatke dizajnerice i vlasnice Gorane Gulišije, kao i kreacije kolega istog modnog stava.

 

 

Kultni status stekla je, osim posebnim asortimanom, organizacijom druženja i „pop-up shop-ova“ kolega dizajnera među kojima su zagrebački brand „Unaesthetik“, “Arte.” capsule koncept Lorete Gudelje, te mnogi drugi domaći i regionalni brandovi.

 

 

Ovog puta pop-up suradnju nastavlja s modnim brandom MO design, zagrebačke dizajnerice Morane Krklec. Već dugi niz godina MO design sudjeluje na brojnim izlaganjima i natječajima za modne dizajnere.

 

 

Od tada svake sezone dizajnerica stvara kolekcije koje osim putem revija predstavlja i na raznim izložbama i festivalima dizajna u regiji i inozemstvu (Fashion.hr u Zagrebu, CUBE  showroom u Parizu, Dan D u Zagrebu, Skopje Design Week, Zavod Big-mesec oblikovanja u Ljubljani, Cro Art and Craft expo u New York-u, i sl.)

 

 

U aktualnoj kolekciji jesen/zima 18/19, koja će biti dostupna i u sklopu pop-up-a u Arteriji, dizajnerica između ostalog koristi i vunu koju tehnikom filcanja izrađuju članice udruge Goranske vunarice iz Ravne gore, od odbačene ovčje vune. Time u svom radu dizajnerica isprepliće suvremeno umjetničko stvaralaštvo, tradicijske vrijednosti i ekološki korisno djelovanje.

Fotografije: Press

Pročitajte i...

Guccijeva nova trgovina san je svakog dizajnera interijera

Talijanski brend otvorio neočekivanu pop-up trgovinu

Najomiljeniji Irac priredio tulum za pamćenje u splitskom Škveru

Mnogobrojni Splićani u najboljem društvu dočekali najveseliji irski blagdan St. Patricks Day!

Nova kolekcija MO designa donosi spoj tradicije, ekologije i suvremenog dizajna

Dio kolekcije izrađen je od ručno rađene vunene tkanine, nebojane, nego u prirodnoj boji ovčje vune.

Replay je otvorio novi store u Mall of Split!

Drveni elementi i dehidrirano bilje stvaraju toplu atmosferu unutar gradskog shopping centra

▲ Povratak na vrh