Posjetite Sajam vjenčanja u Osijeku 14. i 15. siječnja 2017.

10.01.2017.

Budući mladenci pripremite se za 8. po redu Sajam vjenčanja u Osijeku powered by Portanova, 14. i 15. siječnja 2017., u TC Portanova jer brojni izlagači za vas pripremaju pregršt zanimljivosti i događanja kako bi pokazali ono najbolje iz svijeta vjenčanja

Osim raznovrsne ponude brojnih izlagača posjetitelje očekuju i zanimljive radionice, degustacije, svakodnevne modne revije te sajamski popusti uz koje budući mladenci mogu uštedjeti prilikom planiranja vjenčanja. Na modnim revijama i ove će se godine već dobro poznatim modnim kućama i salonima vjenčanica priključiti i etablirani dizajneri te prikazati svoju viziju vjenčane mode za nadolazeću sezonu.

Posebna je poslastica Sajma vjenčanja održavanje humanitarne VIP modne revije kojom ova manifestacija tradicionalno podržava nacionalni humanitarni projekt Palčić gore, čime se ukazuje na potrebe, probleme i posljedice s kojima se susreću prijevremeno rođena djeca i njihovi roditelji.

 

ana-opacak-v-by-marko-dusak

 

Ovu hvalevrijednu akciju podržat će brojna poznata lica kao što su glumac HNK-a Aljoša Čepl, igrač NK Osijek Aljoša Vojnović, solistica HNK-a Ivana Medić, kazališna glumica Petra Cicvarić, glazbenica Mia Dimšić, Ruža Janjiš, pobjednica emisije The Voice – Najljepši glas Hrvatske, Irena Slovaček, osnivačica sportske konvencije Be Different Be Strong, novinari i voditelji HRT-a, Željko Kovačević i Sanja Račić koji će prošetati modnom pistom u vjenčanim i večernjim haljinama ili odijelima i tako pridonijeti kampanji za podizanje svijesti o problemima malih Palčića.

Sudjelovanjem u humanitarnoj tomboli svaki posjetitelj je u prilici osvojiti darove te pomoći humanitarnom projektu Palčić gore!. A modno iznenađenje pripremaju i učenici Škole primijenjene umjetnosti i dizajna Osijek…

 

ana-opacak-ii-by-marko-dusak

 

Zaštitno lice Sajma vjenčanja je glazbenica Ana Opačak koja, otkako se pojavila u prvoj sezoni emisije The Voice – Najljepši glas Hrvatske osvaja radijski eter svojim pjesmama, ali ništa manje osmijehom i šarmom. Ana u lipnju sljedeće godine planira vjenčanje sa zaručnikom Nikolom Baraćem stoga joj je snimanje najavne kampanje za događanje bila odlična uvertira za skorašnju vjenčanu svečanost.

Sajam vjenčanja je i ove godine nezaobilazna adresa za sve buduće mladence, profesionalce i zaljubljenike u vjenčanja, stoga dragi mladenci, inspirirajte se i uživajte u organizaciji svoje vjenčane priče. Ulaz na Sajam je besplatan.

Nastup ansambla Brevis – posebna glazbena poslastica Sajma vjenčanja

Na subotnjoj gala modnoj reviji u 18sati nastupit će vokalni ansambl Brevis, jedan od najuspješnijih hrvatskih djevojačkih zborova. Popularne osječke „Brevisice“ prepoznatljive su i cijenjene predstavnice kulturnog života grada Osijeka. Ansambl je do sada, predvođen dugogodišnjom dirigenticom Antoanetom Radočaj-Jerković i klavirskim suradnikom Davorom Dedićem, ostvario brojne nacionalne i međunarodne uspjehe, a svakako je velik uspjeh iz 2016. godine kada su u ruskom Sankt Peterburgu osvojile zlatni pehar i posebnu nagradu žirija za Zvijezde natjecanja na 3. Svjetskom prvenstvu pjevačkih zborova.

 

ansambl-brevis

 

Najveći uspjeh zbora do sada je koncert u jednoj od najprestižnijih koncertnih dvorana svijeta u Carnegie Hall u New Yorku 2013. godine.

 

 

 

PROGRAM:

Subota 14. 01.

9.00 Otvaranje sajma
12.00 Modna revija
13.00 Kako organizirati i planirati vjenčanje?
Tihana Tomljanović, organizator vjenčanja
18.00 Gala humanitarna VIP modna revija
21.00 Zatvaranje sajma

Nedjelja 15. 01.

9.00 Otvaranje sajma
12.00 Modna revija
16.00 Novi trendovi u vjenčanoj modi
Make up & hair show
17.00 Cvjetna radionica
18.00 Modna revija
21.00 Zatvaranje sajma

 

PROMO

Preporučujemo

Pročitajte i...

Otkrijte trendove u vjenčanoj modi za nadolazeću sezonu

[VIDEO] Pogledajte kako je izgledala VIP revija zagrebačkog Sajma vjenčanja

Domaće zvijezde pokazale veliko srce na zagrebačkom Sajmu vjenčanja

Nova uspješna suradnja Sajma vjenčanja Zagreb i nacionalnog humanitarnog projekta Palčić gore!

Posjetite Sajam vjenčanja u Areni Zagreb od 3. do 5. veljače i osvojite vjenčani outfit za mladenku

Sajam vjenčanja Zagreb otvara svoja vrata 19. godinu za redom od 3. do 5. veljače u Areni Zagreb i poziva sve buduće mladence na sudjelovanje u Kreativnom natječaju Osvojite vjenčani outfit za mladenku!

Sajam vjenčanja u Splitu organizirao humanitarnu reviju

Poznate Dalmatinke i Dalmatinci podržali su akciju 'Palčić gore!'

Posjetite Sajam vjenčanja u Mall of Split 21. i 22. siječnja i osvojite vjenčani outfit za dan iz snova!

Sajam vjenčanja Split otvara svoja vrata 21. i 22. siječnja u Mall of Split i poziva sve buduće mladence na sudjelovanje u Kreativnom natječaju Osvojite vjenčani outfit za dan iz snova!

Sajam vjenčanja u Osijeku okupio brojna poznata lica

Ruža Janjiš, pobjednica emisije The Voice – Najljepši glas Hrvatske, glumac HNK-a Aljoša Čepl, solistica HNK-a Ivana Medić, kazališna glumica Petra Cicvarić, glazbenica Mia Dimšić, bračni par s HRT-a Željko Kovačević i Sanja Račić, novinari i voditelji HRT-a, Irena Slovaček, međunarodna fitness prezenterica i glumac HNK-a Aleksandar Bogdanović zablistali su na VIP modnoj reviji održanoj u sklopu Sajma vjenčanja u Osijeku proteklog vikenda i time podržali nacionalni humanitarni projekt Palčić gore!. Posebna je poslastica bio glazbeni nastup vokalnog ansambla Brevis

▲ Povratak na vrh