Poslovne kombinacije za nadolazeće toplije dane

22.05.2019.

Što odjenuti na posao kad temperature dosegnu svoj maksimum

Unatoč kišnom vremenu polako se pripremamo za toplije dane stoga napravite mjesta u svom ormaru za laganiju odjeću. Promjenjivo vrijeme postavlja pravi izazov što odjenuti na posao. Kako bi odjeća istovremeno bila chic, ali i prilagođena radnom mjestu, odjeća od laganih i prozračnih materijala uvijek je najbolji izbor.

Elegantne haljine najčešći su odabir pri visokim temperaturama, dok su ove sezone hit kombinezoni koji u elegantnoj izvedbi postaju savršena uredska “uniforma”. Ako ipak odaberete hlače, neka budu od lana ili ugodnog pamuka, uz njih kombinirajte razne topiće ispod sakoa.

Zahvaljujući modnim dodacima poput sunčanih naočala, marama i torbica, modne kombinacije s lakoćom se prilagođavaju ljetnim after work partyjima dok su satovi ključan modni dodatak za istančan bussiness look. Od nakita odaberite jedan komad, bilo da se radi o ogrlici, narukvici, prstenu ili naušnicama.

Uz uobičajene ljetne cipele poput sandala, balerinka ili cipela na petu, velik povratak tenisica u svim mogućim varijantama omogućava kombiniranje elegantnih haljina ili kombinezona s ovom udobnom i nepretencioznom obućom.

U galeriji se inspirirajte top komadima za poslovno ljeto:

Fotgrafije: Press

Preporučujemo

Pročitajte i...

Kako zvijezde izgledaju sa i bez filtera?

Zanimljivi vizuali kultnog brenda

Tamnoplava, bijela i crvena - boje ljeta i Tommy Jeansa

Muška kolekcija slavi TOMMY JEANS logotip

Police X Lewis Hamilton: tri nova modela iz nove capsule kolekcije

Kompletna kolekcija naočala, proizvedena u suradnji s Lewisom, biti će službeno predstavljena u rujnu

Nova kolekcija Calvin Klein satova u Zagrebu

Što nem je pripremio slavni brend?

▲ Povratak na vrh