Upoznajte žene koje predvode promjene

20.02.2019.

Ožujski broj Ellea slavi žene koje pomiču granice

Iz veljače pune romantike i lijepih osjećaja, odlučili smo u ožujak prenijeti našu ljubav i veliko poštovanje prema ženama koje nas inspiriraju da budemo najbolja verzija sebe. O kojim smo sve snažnim ženama pisali možete saznati u novom izdanju Elle časopisa, na svim kioscima od danas, 20. veljače.

 

 

U vrijeme za promjene uvodi nas dizajnerica Martina Ranilović Vrdoljak koja godinu otvara potpuno novom pozicijom, onom kreativne direktorice Varteksa. Velika nada londonskog tjedna mode Rejina Pyo otkrila nam je uz koje je lekcije osvojila modni svijet, dok je glumica Iva Mihalić podijelila s nama savjete o uspješnom svladavanju izazova. A koju smo stilsku formulu svladali za nadolazeću modnu sezonu, objektivom su zabilježili naši talentirani fotografi Filip Koludrović, Sarra Fleur i F&G u glamuroznim editorijalima.

 

 

Inspirirajte se zamamnim kulinarskim specijalitetima koje su pripremile najnagrađivanje svjetske chefice u našem gastro prilogu i otkrijte kako promijeniti percepciju o starenju uz apsolutno fantastične blogerice iz 50+ skupine.

 

 

Nahranite dušu i tijelo za nove životne izazove uz ELLE ožujsko izdanje!

 

Piše: N.B.
Fotografije: ELLE Croatia

Preporučujemo

Pročitajte i...

Novi Cosmo zna što ćete (i s kim) furati ovog proljeća

Proučili smo pozorno i isprobali baš sve nadolazeće modne i beauty trendove, a proveli smo i dubinsku komparativnu analizu svih bivših frajera... I to bez ponovnog isprobavanja:) Više doznajte u ožujskom izdanju Cosmopolitana!

Potražite novi Story + DAR ZA USNE POLIZATI

Ovaj tjedan magazin Story raskošno daruje svoje čitatelje

ELLE Mystic: prvi kratkometražni fashion horor film

Što nam je pripremila redakcija ruskog Elle časopisa?

Gucci_Decor-vases

Intervjuirali smo slavni kist Guccijevih fasada, Alex Merry

Proslavljena ilustratorica ekskluzivno za Elle otkriva sve o svom strelovitom usponu

▲ Povratak na vrh