Pretplatite se na Cosmopolitan i poklanjamo vam Medex Kolagenlift ampule – ključ za mladenački izgled kože

25.03.2019.

Ne propustite aktualnu ponudu godišnje pretplate na magazin Cosmopolitan! Pretplatite se i poklonit ćemo vam Medex Kolagenlift ampule – ključ za mladenački izgled kože. I požurite jer ponuda vrijedi do 31. ožujka

Kako starimo, sve više primjećujemo i prve promjene na svojoj koži. Isprva su one vrlo suptilne i gotovo nevidljive, no protekom vremena ‘prijateljice’ na licu postaju fine linije, pa borice i onda naposljetku i prave bore. U ovom neizbježnom procesu veliku ulogu igra kolagen koji je ključan za zdrav, svjež i mladenački izgled kože. Tehnički gledano, riječ je o proteinu koji je glavni strukturni sastojak donjeg sloja kože i zaslužan je za njenu snagu, elastičnost i čvrstoću, a uz to i za snagu i sjaj naše kose i noktiju.

Nježna gumica za brisanje bora koja na kožu djeluje iznutra – to je dodatak prehrani Kolagenlift s kolagenom prirodnog podrijetla. On će se pobrinuti da vaša koža bude mladenačka, s manje bora i lijepo zategnuta. Sadrži i hijaluronsku kiselinu koja ispunjava prostor između kolagenskih vlakana, a dodani vitamin dodatno podržava djelovanje kolagena i hijaluronske kiseline. Anti-age učinak kolagena daje vidljive rezultate. Kolagenlift u ampulama sadrži patentiran oblik kolagena Verisol i hijaluronsku kiselina, a dodan je i niacin koji pridonosi očuvanju zdrave kože.

Dubina bora smanji se za 20%, količina elastina u koži poveća se za 18%, za 65% poveća se prokolagen tipa 1 te je koža 7% elastičnija.

Ne propustite aktualnu ponudu godišnje pretplate na magazin Cosmopolitan! Pretplatite se i poklonit ćemo vam Medex Kolagenlift ampule. Požurite jer ponuda vrijedi do kraja ožujka!

 

 

Godišnja pretplata na magazin Cosmopolitan iznosi 250 kuna, a uključuje 12 brojeva magazina Cosmopolitan i dar – Medex Kolagenlift ampule. Ponuda vrijedi do 31.ožujka, a količina darova je ograničena, stoga požurite.

Za pretplatu nazovite nas na + 385 1 6300 817 ili kontaktirajte e-mailom na pretplata@adriamediazg.hr .

 

Preporučujemo

Pročitajte i...

Borba za Cosmopolitan naslovnicu može početi!

Koga želiš vidjeti na lipanjskoj naslovnici Cosmopolitana? Čekamo tvoj glas!

Chillam i čitam novi Cosmo

Pizza na kraju dana, dobar frajer pokraj tebe, savršena mjuza i Cosmo koji uskače u igru kada beep... Ili kada poželiš naručiti još jednu rundu zabave ili život preokrenuti naglavačke. Ako ti to nije dovoljno razloga za novi Cosmo, nastavi dalje...

Pretplatite se na Cosmopolitan i poklanjamo vam miris Chloé Nomade Eau deToilette

U mjesecu kada vaš Cosmopolitan slavi 21. rođendan pripremili smo posebnu pretplatničku ponudu. Samo do kraja travnja pretplatite se na Cosmopolitan i poklonit ćemo vam miris Chloé Nomade Eau de Toilette! Požurite jer su količine darova ograničene

Cosmopolitan je proslavio B21!

Na najboljem tulumu sezone, u noći kada je ispaljeno 200.000 svjetlucavih konfeta, partyju časopisa Cosmopolitan u povodu 21. rođendana, dodijeljene su nagrade za najbolje Cosmopolitan Influencerice godine. Zanima vas kako je bilo?

Tko su Cosmopolitan influencerice 2019. godine?

Jučer, 11. travnja 2019., u noći kada je iz topa ispaljeno 200.000 svjetlucavih konfeta, a Cosmopolitanovim ružičastim tepihom prošetala sva sila hrvatskih kozmopolitskih celeba, u zagrebačkom Hugo’s Baru časopis Cosmopolitan proslavio je svoj 21. rođendan u Hrvatskoj. Osim toga što je proslavio veliki B-21, Cosmopolitan je dodijelio i 12 nagrada za najinfluencerice i influencere godine Jana Ice Tea COSMOPOLITAN INFLUENCERICA powered by s.Oliver.

▲ Povratak na vrh