Pretplatite se na Cosmopolitan i poklanjamo vam set mirisa!

22.01.2019.

Pretplatite se na Cosmopolitan i poklonit ćemo vam set mirisa 4711 Acqua Colonia - Blackberry&Cocoa i Vanilla&Chestnut Seasonal Edition 2018! Požurite jer ponuda vrijedi do 31. siječnja 2019. godine.

Ove zimske sezone prate nas arome Blackberry & Cocoa i Vanilla & Chestnut, koje pružaju toplinu i sigurnost. Dva ekspresivna mirisa za čisto blagostanje!

Sastavi puni kontrasta ujedinjuju zimske mirisne note te nude intenzivan doživljaj mirisa.
Postanite naš pretplatnik! Kupite godišnju pretplatu na Cosmopolitan i poklonit ćemo vam set – dva mirisa 4711 Acqua Colonia: Blackberry&Cocoa i Vanilla&Chestnut Seasonal Edition 2018. Godišnja pretplata uključuje 12 brojeva i poklon. Vrijednost dara iznosi 290 kuna. Ponuda vrijedi do 31. siječnja 2019. godine.
Količina darova je ograničena, stoga požurite.

 

Fotografije: Press

Preporučujemo

Pročitajte i...

Ljeto je ljepše i ispunjenije... uz novu Sensu

Stigao je kolovoz, a s njim i nova Sensa. Od petka 2. 8. potražite je na kioscima i ne zaboravite na limitirani paket Sensa s knjigom za 39.90 kuna!

Cosmopolitan + Cosmo bikini = super ljeto!

Sve što vam treba ovo ljeto je Cosmopolitan ljetni paket! Vi birate želite li pink ili crni badić. Ili možda oba pa ih možete furati na 4 načina. Badić u crnoj boji je ONE SIZE, a pink je dostupan u veličinama S/M i L. Potražite kolovoško izdanje Cosmopolitana na svim kisocima od 25. srpnja, kao i eskluzivni ljetni paket Cosmopolitan + badić po cijeni od 59,90 kuna na frekventnijim prodajnim mjestima

Pretplatite se na Cosmopolitan i poklanjamo vam Olival set Zelena kava

Iskoristite aktualnu ponudu godišnje pretplate na Cosmopolitan! Čitajte Cosmo 365 dana u godini, a mi vam darujemo Olival set Zelena kava – laganu kremu i serum protiv bora te šalicu coffee to go! Požurite jer ponuda vrijedi do 5. kolovoza 2019. godine, a količina darova je ograničena

Što je ljeto bez Cosmopolitan badića?

Potražite Cosmo ljetni paket s bikinijem za 59,90 kuna!

▲ Povratak na vrh