Pretplatite se na ELLE i uživajte u čitanju modnog i lifestyle magazina u sigurnosti svog doma!

Elle pretplata
26.03.2020.

U ovim teškim trenucima kada Hrvatsku pogađa korona kriza, a građani Zagreba suočili su se i sa strahotama potresa, svi se osjećamo preplašeno i tjeskobno. Elle poziva čitatelje i čitateljice da ostanu kod kuće te brinu za svoje bližnje i sebe, a u slobodno vrijeme čitaju novo travanjsko izdanje ovog modnog magazina. Pretplatite se na Elle i čitajte nas u sigurnosti svoga doma!

Elle je ultimativni glossy magazin koji na hrvatskom tržištu nema pandana, kako u estetskom, tako ni u svjetonazorskom smislu. Elle otkriva trendove iz svijeta mode i ljepote te pruža najnovije informacije iz  kulture i umjetnosti, ali i korisne savjete kroz vrhunske tekstove vezane uz karijeru i znanost… Elle donosi i najnovije vijesti iz svijeta lifestylea u najširem smislu. Elle – ljepota je unutra!

Pretplatite se stoga na Elle i iskoristite popust na svoj omiljeni časopis! Kupite jednogodišnju pretplatu i čitajte Elle 365 dana u godini. Ova ponuda uključuje 12 brojeva i iznosi 280 kuna (4 broja gratis). Polugodišnja pretplata obuhvaća 6 brojeva, a cijena joj iznosi 150 kuna (uz ostvarenih 30% popusta).

Za pretplatu nazovite nas na +385 1 63 00 817 ili kontaktirajte putem maila pretplata@adriamediazg.hr

Čitajte nas i pratite na svim Elle platformama – tiskanom izdanju, portalu, društvenim mrežama Facebook i Instagram…

Elle pretplata

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh