Poznati Slavonci podržali dobrotvornu akciju osječkog Sajma vjenčanja

20.01.2020.

Osijek, 20. siječnja – Glumice Ivana Vukićević i Petra Cicvarić, nogometaš Aljoša Vojnović, kondicijski trener Marko Kutleša, glazbenici Nera Mamić, Mario Roth i Matej Podgorščak, kantautorica Aklea Neon te televizijske voditeljice Antonija Tomasović i Jelena Grgić zablistali su na gala reviji Sajma vjenčanja Osijek održanoj proteklog vikenda u Portanovi, za štićenike Udruge obitelji djece s autizmom „DAR“ iz Osijeka

Da Slavonija ima veliko srce pokazala su brojna poznata osječka lica na gala reviji Sajma vjenčanja powered by Portanova i tako podržala dobrotvorni karakter ove najveće manifestacije vjenčane tematike u regiji. Osječki Sajam vjenčanja već treću godinu za redom prikuplja dobrotvorna sredstva za štićenike Udruge obitelji djece s autizmom „DAR“, a središnji dio Sajma je dobrotvorna VIP revija koju je ove godine pjesmom otvorio mladi glazbenik Matej Podgorščak.

„Izuzetno mi je drago što sam prvi puta sudjelovao u ovakvoj priredbi, upravo zbog humanitarnog aspekta. Uvijek se rado odazovem ovakvim prilikama, osobito kad mogu zapjevati, a vidio sam da je bilo puno ljudi čiji su komentari izuzetno pozitivni“ poručio je Matej koji se izvrsno snašao u ulozi modela, kao i glumica Nera Mamić.

„Jako mi je drago da cijela priča ima humanitarnu notu jer sve onda imam malo više smisla. Svi znamo da imamo lijepe vjenčanice, lijepe kolače i fotografe, a Sajam je vrijedan posjećivanja jer mladenci mogu naći sve što im treba na jednom mjestu. Međutim, upravo je taj humanitarni aspekt najljepši dio cijele priče kojem mi možemo doprinijeti VIP gala revijom“ poručila je glazbenica Nera Mamić.

Dobrotvornom akcijom i kupnjom humanitarne srećke svi posjetitelji Sajma vjenčanja podržali su nekoliko projekata Udruge, na čemu se svima zahvalila dopredsjednica Udruge Emilija Prgomet. “Prikupljena sredstva jako će nam pomoći u daljnjem radu, osobito stoga što provodimo različite aktivnosti kojima nastojimo osigurati našoj djeci što veću podršku u rastu i razvoju.”

Brojni domaći izlagači pripremili su ovog vikenda u najvećem regionalnom trgovačkom centru Portanova pregršt zanimljivosti i događanja kako bi pokazali ono najbolje iz svijeta vjenčanja. Raznovrsna ponuda i sadržajno bogat program, interaktivne radionice, modne revije, degustacije slastica, te atraktivni sajamski popusti razveselili au buduće mladence na Sajmu vjenčanja.

Tekst: Promo

Fotografije: Predrag Matijanić, Foto Joe

Pročitajte i...

Mikro varanje - pošast novog doba

Svijet dejtanja mijenja se brže nego ikada

Sajam vjenčanja Zagreb s preko 7000 posjetitelja potvrdio da su vjenčanja još uvijek ‘in’

Sajam vjenčanja Zagreb održan proteklog vikenda u Areni Zagreb privukao je preko 7 000 posjetitelja, budućih mladenaca i ljubitelja vjenčanja, te još jednom potvrdio da su vjenčanja ‘in’. Vrhunac događanja je bila gala dobrotvorna revija s domaćim zvijezdama koje su pokazale svu raskoš vjenčane mode, ali i veliko srce za djecu s prirođenim srčanim greškama iz udruge Veliko srce malom srcu

Koliko poznajete svoju srodnu dušu? Otkrijte na Sajmu vjenčanja u Zagrebu i osvojite vrijedne nagrade

Zajedno ste već dulje vrijeme, pričate o svemu, i uskoro ćete jedno drugom izreći sudbonosno 'da'... Ipak, koliko dobro poznajete svoga partnera? Otkrijte na Sajmu vjenčanja Zagreb i osvojite vrijedne nagrade za vaše vjenčanje! Dođite na najveću manifestaciju vjenčane tematike u regiji, od 31. siječnja do 2. veljače, u Arenu Zagreb

Sajam vjenčanja Zagreb s preko 200 izlagača održava se 22. godinu za redom

Inspirirajte se za vaš najromantičniji dan i uživajte u kreairanju vlastite vjenčane priče!

▲ Povratak na vrh