Pretplatite se na časopis Sensa i osvojite miris 4711 Acqua Colonia Coffee Bean & Vetyver!

06.12.2017.

Iskoristite aktualnu ponudu godišnje pretplate na časopis Sensa - uz kupnju pretplate poklanjamo vam miris 4711 Acqua Colonia Coffee Bean & Vetyver! Ponuda vrijedi do 10. prosinca 2017. godine

Zrak je svjež, dani magloviti, a šareni listovi padaju sa stabala. Ukratko, dolazi nam hladno godišnje doba. Neovisno jeste li na otvorenom s rukavicama i šalom ili sklupčani pod dekicom u udobnom boravku – svijet je ugodno mjesto, ako hladnoću tjera topli napitak. Vrući čaj ostavlja ugodan osjećaj, a jednaku ugodu te čarobne trenutke pruža miris Acqua Colonia 4711 Coffee Bean & Vetyver. Hladne i svježe facete karakteristične za miris Eau de Cologne sjedinjene su s toplim i umirujućim tonovima. Ovaj temperamentni miris stimulirajućeg učinka golica vitalnu energiju i daje unutarnju snagu. Pržena zrna kave oštre um i okrepljuju osjetila, a pikantan, svježi i osebujan vetiver svojim plemenitim, slatkasto-opornim notama pruža senzualnu i primamljivu složenost.

Cijena godišnje pretplate na magazin Sensa je 270 kuna (za članove Sensa kluba), a obuhvaća 12 brojeva i dar – miris 4711 Acqua Colonia Coffee Bean & Vetyver. Vrijednost dara (Eau de Cologne, 50ml) iznosi 144 kune. Za detaljnije informacije o pretplati nazovite na +3851 6300 817 ili kontaktirajte putem maila na pretplata@adriamediazg.hr.

Novi broj magazina Sensa s aktualnom ponudom pretplate potražite na svim kioscima od 13. studenoga 2017. godine!

Preporučujemo

Pročitajte i...

Nova Sensa stigla je na kioske

Nova Sensa, studeni 2017., puna je novina! Novi kolumnist, novi ciklus radionica, nove teme! Potražite novi broj na svim kisocima, a iz pisma urednice saznajte što vam je sve u Sensi donio studeni!

Ne propustite Sensa radionice u Zagrebu!

Pridružite nam se na prvom ciklusu Sensa radionica od 23. studenoga do 7. prosinca 2017. godine u dvorani Školske knjige, Masarykova ulica 28, u Zagrebu, koje će voditi Sensini suradnici i renomirani stručnjaci na području osobnoga razvoja i zdravlja Ana-Marija Jagodić Rukavina, Andrea Vidmar i Senka Ljubić!

Stigla je nova Sensa i svim čitateljima daruje dva inspirativna printa na dar!

Stigla je nova, jubilarna Sensa koja s ovim brojem slavi svojih prvih 10 godina! Pročitajte što vam poručuje urednica koja je punih 10 godina s vama u svom Pismu urednice i obavezno nabavite i ovaj mjesec svoj magazin za sretniji život. Pripremili smo vam i rođendanske darove, otkrijte... Potražite novi broj od 9. listopada na svim kioscima!

Stigla je nova, rujanska Sensa s novom dozom pozitive

"Oprost je dar sebi", kaže nam Izabela u pismu urednice novog broja Sense. Pročitajte Izabelino pismo pa prošećite do kioska po novu mjesečnu dozu pozitive (ako već niste). Nova Sensa je na svim kioscima od 11. rujna!

Novo izdanje Sense donosi nove teme za ljepši i smisleniji život

Od ponedjeljka 14. 8. 2017. nova Sensa je na kioscima, a potražite li paket s knjigom, imat ćete sve što vam treba za posljednje dane ljeta

Dođite na Sensa YOGA & MEDITATION RETREAT u Opatiju od 12. do 14. svibnja

RETREATU od 12. do 14. svibnja 2017. u Grand hotelu 4 opatijska cvijeta**** u Opatiji, koji će voditi Sensina suradnica i dugogodišnja učiteljica joge Senka Ljubić, s posebnom gošćom, poznatom psihologinjom i voditeljicom mindfulness meditacije Dragicom Barbarić, educiranom u posebnoj vrsti kognitivne terapije bazirane na mindfulnessu (MBCT)

▲ Povratak na vrh