Shine the Light on the Night: Welcome adidas Nite Jogger

01.06.2019.

Mnogo je razloga zbog kojih je noć najinspirativnije doba dana

Kada padne mrak, a svjetla grada se uključe, na scenu stupa jedna potpuno nova atmosfera kojoj mnogi ne mogu odoljeti. Ona je posebno privlačna umjetnicama, a odnedavno i ljubiteljima tenisica, jer je upravo noć dizajnerima brenda adidas poslužila kao savršena inspiracija za stvaranje novih modela. Tako je nastao novi adidas Nite Jogger – tenisica koja je reinterpretirana kroz inovativnu, neponovljivu estetiku.

U pitanju je silueta koja spaja funkcionalnu tehnologiju i napredni dizajn i koja se, obasjavajući noćne kreativce, vraća na ulice metropola. Zahvaljujući njoj, dizajneri brenda adidas podsjećaju da nikad nije kasno da ostvarite svoju viziju.
Nove Nite Jogger tenisice sadrže izuzetno lagan sloj izrađen od posebnog najlon materijala, koji karakterizira jedinstveno mekano tkanje. Hi-vis detalji, odnosno elementi s visokim odsjajem, daju poseban naglasak čitavom gornjištu modela, dok s druge strane poseban komfor za noćno istraživanje pružaju BOOST pjena, kao i izdržljivi gumeni vanjski dio đona. U kombinaciji, ovi elementi nude naprednu siluetu prilagođenu potrebama umjetnika koji stvaraju 24/7. Dodatni detalj je poruka brzina noći, ispisana Morseovom abecedom na vanjski dio đona.

Adidas Nite Jogger tenisice mogu se pronaći u više različitih dezena u svim Buzz trgovinama i online.

Tekst i fotografije: Press

Pročitajte i...

Intervju: Nika Turković

Sve o novom singlu i daljnjim planovima!

7 razloga zašto kupujemo tenisice

Jeste li si nekada postavili to pitanje i shvatili da je odgovor mnogo složeniji od – kupujem ih zato što mi se sviđaju?

Beyoncé na Instagramu raspakirala adidas x IVY Park kolekciju

Što se krije u jednoj od najiščekivanijih kolekcija sezone?

BUZZ Black Friday na -60%!

Prilika za rani božićni shopping - online!

Otkriveno što se krije u misterioznim Prada x Adidas vrećicama

Prvi modeli kolaboracije uskoro u trgovinama!

Tenisice za spas planeta

4 klasične siluete u novom ruhu

▲ Povratak na vrh