Što se krije u novom broju Cosmopolitana?

03.07.2017.

Ovoga vikenda na subotnjoj špici uz osvježavajuće koktele u zagrebačkom Story Supercaffeu predstavljen je ljetni broj Cosmopolitana

Da je srpanjski Cosmopolitan prava ljetna enciklopedija zabave, flerta, seksa i životnih mudrosti uvjerili su se i brojni uzvanici na promociji hrvatskog izdanja najprodavanijeg ženskog magazina na svijetu.

 

 

Mnogi su od njih prije odlaska na more pronašli osvježenje u šarenim Cosmo koktelima, ali i u sočnim temama koje časopis donosi – od intervjua s glumicom Scarlett Johansson, koja krasi naslovnicu te otkriva sve o svom novom filmu „Luda djevojačka“ preko najcool badića i make up trikova, skeniranja muškog uma, super zabavnih testova osobnosti i ljubavne budućnosti do omiljenih serija kao što su “Seks i grad” i “Girlboss”.

 

Glavna urednica Cosmopolitana Aleksandra Orlić i Marina Živković, specijalist za evente u Adria Mediji Zagreb

“Naime, hrvatsko izdanje časopisa Cosmopolitan i serija “Seks i grad” su isto godište, a to znači da su ove godine napunili 19 godina”, izjavila je glavna urednica Cosmopolitana Aleksandra Orlić. “Savršen trenutak da se prisjetimo najvažnijih lekcija kultne serije, koja je uostalom kao i Cosmo, odgojila naraštaje mladih žena, što nam znači girlpower, žensko prijateljstvo, seksualne slobode te da organiziramo i pravo druženje s Cosmo čitateljicama u centru grada. I do mile volje uz koktele analiziramo svaki muški pokret.”

 

Tihana Harapin Zalepugin

Ok, ako vas baš zanima što točno njegove crte lica govore o njemu, kako dešifrirati njegov Tinder profil te što znači koja pusa detaljne upute možete pronaći u novom Cosmu na stranici 144. “Više seksa, manje stresa”, poručila je čitateljima Cosmo redakcija, koja već 19 godina širi oko sebe dobru vibru i cool energiju. Pogledajte kako smo se zabavili na “Cosmo Seks i gradu”, na terasi kultnog zagrebačkog Story Supercaffea, a nove sočne priče s ljetovanja i avanture očekujte već u sljedećim izdanjima vječno mladog Cosmopolitana… #Girlpower!

Foto: Press

Preporučujemo

Pročitajte i...

Novi Cosmo ili pedeset nijansi ružičaste

Tko kaže da boja za cure nije moćna, strastvena i utjecajna. U novom broju Cosmopolitana s Olivijom Palermo na naslovnici predstavljane su najutjecajnije cure današnjice koje su imale hrabrosti živjeti po svom, od hobija napraviti biznis i boriti se za ženska prava

Novi Cosmpolitan dolazi u paketu sa savršenim ljetnim štivom

Potražite ljetni paket posljednjeg izdanja Cosmopolitana s knjigom na svim kioscima

Novi Cosmopolitan je na kioscima!

Ljetna enciklopedija seksa, zabave, flerta i životnih mudrosti

Lana Jurčević podigla atmosferu u samo nekoliko minuta

Party časopisa Cosmopolitan trajao je do dugo u noć

Tko se pojavio na partyju časopisa Cosmopolitan?

Rođendansko slavlje okupilo je brojna poznata lica

▲ Povratak na vrh