Promocija rujanskog Men’s Healtha uz brojne poznate osobe

04.09.2019.

Sinoć je u Zagrebu u Lateral Champagne baru održana promocija Men’s Health časopisa za rujan.

Osim što je ovom promocijom predstavljeno novo rujansko izdanje Men’s Healtha kojeg krasi fitness influenser i trener Ante Burazin poznatiji kao Fit Medo predstavljena je i nova sezona vježbanja uz Farmacia Sportsko savjetovalište pod motom ‘September is the new january’!

U rujnu počinje školska godina, ali rujan puni i teretane. Da je u fitnessu upravo rujan postao ‘novi siječanj’ dokazuju i istraživanja o tome koliko se ljudi vraća s odmora puni pozitivne energije i odluka da ponovno krenu ozbiljnije vježbati!

 

Lice rujanske naslovnice Ante Burazin i urednik Men’s Health časopisa Krešimir Šego

 

Farmacia kroz svoje Sportsko savjetovalište već 7 godina prati i educira rekreativne vježbače te sve one kojima je zdrav životni stil postao imperativ. Farmacia je iz jednog potpuno drugog kuta, znanstvenog odnosno farmaceutskog, postavila temelje osvještavanja važnosti tjelovježbe i aktivnog stila života. Nadalje, kroz 7 godina je uspješno realizirano i integrirano ‘sveto trojstvo’ pravilnog sportskog životnog stila: dosljedni treninzi, ciljana prehrana i odgovarajući dodaci prehrani.

Više informacija o Sportskom savjetovalištu potražite ovdje! ( https://www.farmacia.hr/farmacia-savjetuje/savjetovalista/3/sportsko-savjetovaliste/  )

Među brojnim poznatima koji su uživali na ovom događanju, divne lokacije s koje se pruža pogled na cijeli Zagreb bili su: Jelena Rozga, Boris Banović, Nevena Rendeli, Nina Mia Čikeš, Marko Lončar, Luka Marasaović, Dragutin Golub, Denis Ibrić, Robert Buronji, Domagoj Puljić, Dora Adamić, Diana Krznarić…

Kako nam je bilo na sinoćnjem partyju pogledajte u fotogaleriji!

 

Fotografije: Press

Preporučujemo

Pročitajte i...

Novi broj Men's Healtha je u prodaji!

Men's Health, najbolje građeni časopis za muškarce, odjenuo je kratke hlače, obuo japanke i od 28. lipnja je s vama na plaži!

Proslavili smo 15. rođendan uz Men’s Health Cheat day!

Nakon godina napornih treninga i zdrave prehrane...

Izgradite tijelo i glavu za pobjede – uz novi broj Men’s Healtha!

Lipanjsko izdanje jedinog lifestyle časopisa za muškarce izvrstan je vodič - od prve do zadnje stranice - za vaše bolje 'ja' - od mentalnog zdravlja, preko vježbi za snažniji core, veće bicepse i jača prsa, namirnica za više energije do prave evolucije u - krevetu!

▲ Povratak na vrh