Prvi ručno tkani i pleteni billboardi ušli u finale prestižnog Festivala globalnih medija

16.04.2018.

Ovo je prvi put da je jedna kampanja iz regije ušla u finale ovog prestižnog festivala

Kampanja za prve ručno pletene i tkane billboarde s logotipom Coca-Cola brenda ušla je u finale Festivala globalnih medija u Rimu u kategoriji „kreativna upotreba medija“. Ovo je prvi put da je jedna kampanja iz regije ušla u finale ovog prestižnog festivala.

Kampanja agencije UM Beograd primjer je kako medije koristiti na inovativan i nekonvencionalan način. Upotreba klasičnog kanala oglašavanja kombinirana je s nestandardnim formatom pletenog, odnosno tkanog billboarda, čime je učinkovito povezano tradicionalno i moderno.

„Biti u finalu ovako renomiranog festivala zaista je velika čast, kako za tim koji je bio angažiran na projektu, tako i za cijelu agencijsku mrežu. Iako smo s istim klijentom već sudjelovali na različitim regionalnim festivalima, ovo je prvi put da je naš rad zapažen i na svjetskoj razini“, izjavila je Dubravka Urošević, regionalni account director agencije UM.

Festival globalnih medija među najznačajnijim je manifestacijama medijske industrije. Na ovogodišnjem festivalu koji će biti održan u Rimu sudjelovat će neki od najpoznatijih predstavnika i stručnjaka iz područja komunikacija, a ugledan žiri dodijelit će nagrade kampanjama koje su na inovativan način koristile različite medijske kanale. Imena pobjednika bit će objavljena na završnoj svečanosti 14. svibnja u Rimu.

Pregled svih radova koji su ušli u finale nalazi se na linku.

Tekst i foto: PR

Preporučujemo

Pročitajte i...

10 filmova zbog kojih smo jedva dočekali ljeto

Pred nama je uzbudljivo filmsko ljeto!

10 novih romantičnih komedija koje će vas natjerati da vjerujete u ljubav

Romantične komedije koje jednostavno morate pogledati

Vraća se Plavuša s Harvarda!

Službeno je potvrđeno da nas iduće godine doista očekuje treći nastavak kultne komedije

15 pjesama koje se moraju naći na vašim ljetnim playlistama

Mi smo spremni za ljetne večeri uz opuštajuće zvukove i omiljene koktele!

▲ Povratak na vrh