Sajam vjenčanja stiže u Osijek 13. i 14. siječnja 2018. godine!

10.01.2018.

Budući mladenci pripremite se za 9. po redu Sajam vjenčanja Osijek powered by Portanova, 13. i 14. siječnja 2018. godine!

Siječanj je u Osijeku tradicionalno u znaku nadolazećeg Sajma vjenčanja. Dva dana događanja u Trgovačkom centru Portanova ispunjena su raznovrsnom ponudom brojnih domaćih izlagača, zanimljivim radionicama, degustacijama slastica, svakodnevnim modnim revijama te sajamskim popustima uz koje budući mladenci mogu uštedjeti prilikom organiziranja svog dana iz snova. Na modnim revijama predstavit će se poznate modne kuće i saloni vjenčanica, a priključit će im se i etablirani hrvatski dizajneri te prikazati vjenčane trendove u nadolazećoj sezoni.

Sajam vjenčanja Osijek i ove je godine humanitarno obojen

Sajam vjenčanja nastavlja činiti dobra djela za najmlađe, a ove je godine humanitarno djelovanje usmjereno prema Udruzi obitelji djece s autizmom „DAR“ iz Osijeka. Uz pomoć izlagača i posjetitelja na Sajmu vjenčanja u Osijeku, te kupnjom humanitarne srećke, prikupit će se što više sredstava za pomoć Udruzi i time pridonijeti kampanji za podizanje svijesti o problemima s kojima se susreću djeca s autizmom i njihovi roditelji. Ovom se humanitarnom akcijom podržava višegodišnji projekt Udruge – Sportom do rasta – kojim se prikupljaju sredstva za sportske stručno vođene radionice jer fizička aktivnost pomaže djeci s autizmom u podizanju razine tjelesnog, psihičkog i emocionalnog zdravlja, postizanju samosvjesnosti i samopouzdanja, te poboljšanju njihove integracije u okolini.

Tea Mlinarić, Miss Hrvatske zaštitno je lice Sajma vjenčanja

Humanitarni projekt podržat će i poznate osobe – kazališna i televizijska glumica Sandra Lončarić, glumice HNK Osijek Matea Grabić Ćaćić i Ivana Soldo Čabraja, pjevačica Nera Mamić, pjevačica i glumica kazališta Komedija Danijela Pintarić, književnica Ivana Šojat, pjevač grupe Vigor Mario Roth, pjevač grupe Fluentes Goran Bošković, maratonac Dragan Kovačević i dr. – koji će u subotu, 13. siječnja, u 18 sati na Gala modnoj reviji u TC Portanova prošetati pistom, u vjenčanim i večernjim haljinama i odijelima, te pridonijeti kampanji za podizanje svijesti o problemima djece s autizmom.

A modno iznenađenje pripremaju i učenici Škole primijenjene umjetnosti i dizajna Osijek. Buduće mladence očekuje i zanimljiv kviz putem kojem će imati priliku osvojiti vrijedne nagrade. Zaštitno lice Sajma vjenčanja je lijepa Tea Mlinarić, aktualna Miss Hrvatske, koja nas je – osim ljepotom – osvojila i prekrasnim osmijehom i osobnošću. U nastavku je program događanja, stoga dragi mladenci i svi ljubitelji vjenčanih manfestacija rezevirajte svoje vrijeme i posjetite Sajam vjenčanja Osijek!

Tea Mlinarić, Miss Hrvatske

PROGRAM:

Subota 13. 01. 2018.

09.00 Otvaranje sajma

12.00 Modna revija

16.00 Nagradni kviz Koliko se poznajemo prije nego što se vjenčamo? by Tihana Tomljanović, organizator vjenčanja

18.00 Gala humanitarna modna revija

21.00 Zatvaranje sajma

Nedjelja 14. 01. 2018.

09.00 Otvaranje sajma

12.00 Modna revija

16.30 Novi trendovi: moda, make up, kosa, cvjetne dekoracije

18.00 Modna revija

21.00 Zatvaranje sajma

Tea Mlinarić, Miss Hrvatske

Tekst: PR
Foto: Marko Dušak, Studio SpinakerGraphics

Preporučujemo

Pročitajte i...

Bili smo na Sajmu vjenčanja u Opatiji

Na gala modnoj reviji u sklopu Sajma vjenčanja u Opatiji brojna poznata lica prošetala su pistom i oduševila posjetitelje

Kviz: koliko se poznajete prije nego što se vjenčate?

Mladenci, dođite na Sajam vjenčanja ovog vikenda u Opatiju i sudjelujte u kvizu „Koliko se poznajemo prije nego što se vjenčamo?“

Ne propustite novi Story i prilog za vjenčanje iz snova

Sve za vaše vjenčanje iz snova potražite u novom broju Storyja, u posebnom prilogu na 32 stranice

▲ Povratak na vrh