Sajam vjenčanja Zagreb i poznati Hrvati modnom revijom podržali male srčane bolesnike

08.02.2019.

Sajam vjenčanja Zagreb održan proteklog vikenda u Areni Zagreb okupio je oko 7 000 posjetitelja, budućih mladenaca i ljubitelja vjenčanja, te još jednom, 21. godinu za redom, 'opravdao' status najglamuroznije i najveće manifestacije vjenčane tematike u Hrvatskoj i regiji. Posebna je modna poslastica bila gala donatorska revija na kojoj su domaće zvijezde u ulozi modela podržale dobrotvornu akciju za štićenike udruge Veliko srce malom srcu.

Na Sajmu vjenčanja Zagreb, održanom u najvećoj dvorani u Hrvatskoj, zagrebačkoj Areni, nastupilo je preko 200 izlagača i na više od 5.500 m² u Areni Zagreb predstavilo bogatu ponudu svih segmenata iz svijeta vjenčanja.

 

 

Tradicionalno Sajam vjenčanja Zagreb ugostio je i ove godine brojne domaće obrtnike – salone vjenčane mode i dizajnerske kuće, cvjećare i slastičare, studijske kuće za fotografiranje i snimanje, predstavnike iz područja rasvjete te popratne opreme za organiziranje vjenčanja. Zadovoljstvo nam je istaknuti da ova manifestacija kontinuirano podupire razvoj i unapređenje hrvatskog obrtništva poručili su organizatori.

 

 

 

Sajam u znaku srca: domaće zvijezde pokazale veliko srce za najmlađe

Sajam vjenčanja Zagreb okupio je na gala donatorskoj reviji i domaće zvijezde: pjevač Ivan Zak, glumice Jelena Perčin i Katarina Baban, pjevačice Jelena Žnidarić Zsa Zsa, Ivana Marić i Ivana Lovrić, članice grupe Gelato sisters Neda Parmać, Sanja Parmać i Romana Pavliša, glazbenici Marko Kutlić i Jure Brkljača, te ‘modni tigar’ Toni prošetali su pistom u ulozi modela i još jednom pokazali veliko srce podržavši dobrotvorni karakter regionalno najveće manifestacije vjenčane tematike.

 

 

 

Jako sam uzbuđena jer sam prvi put na sajmu vjenčanja i prvi puta ću obući vjenčanicu. Moram priznati kako mi je ipak malo čudno što ću je odjenuti prvi put za modnu reviju, a ne za svoje vjenčanje. Kada sam je na probi isprobavala, osjećala sam se kao da je to netko drugi. No, svoje vjenčanje još ne zamišljam, a i nisam tipični tip djevojke koja sanja o svome vjenčanju. Ipak priznajem kako obožavam ogromne vjenčanice koje jedva stanu u crkvu“, poručila je Ivana Lovrić.

 

 

 

Već drugu godinu za redom zagrebački Sajam vjenčanja kroz reviju i dobrotvornu tombolu pomaže najmlađim štićenicima Udruge liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama Veliko srce malom srcu. U Hrvatskoj trenutno ima preko 10.000 djece sa srčanim bolestima, a svake se godine rađa još najmanje 500 te je svijest javnosti o položaju i problemima s kojima se susreću djeca s prirođenim srčanim bolestima i njihovi roditelji još uvijek iznimno niska. Upravo je ova dobrotvorna akcija bila najbolja uvertira u Festival srca – Svjetski tjedan djece s prirođenim srčanim bolestima koji se svake godine obilježava od 7. do 14. veljače.

 

 

 

Male štićenike Udruge podržala je i pjevačica Neda Parmać koji se izvrsno snašla u ulozi modela. „Već sam jednu vjenčanicu nosila, na svojoj svadbi. S obzirom na to kako pjevam na svadbama, od svoje nisam ništa očekivala, a inače je na reviji uvijek bilo opušteno. Nisam nikada mislila da ću imati standardno hrvatsko vjenčanje jer sam svaki vikend na takvima, ali smo to ipak odradili. Zapravo, to je bio ručak koji je završio u četiri ujutro, ali kada u obitelji imaš toliko glazbenika ne možeš drugačije očekivati. Na svom vjenčanju ne bih mijenjala ništa, ali ne bih ni ponavljala poručila je.

 

 

Na gala modnoj reviji i ostalim revijama 21. Sajma vjenčanja Zagreb vjenčanu su modu predstavili saloni Vesna Sposa, Analuna Bridal, Nikolina vjenčanice i Nikolina Wedding Store, te Martin Arbanas, Varteks i Koko Kids. Za besprijekoran make up modela zaslužni su The Balm Cosmetics i ELF Cosmetics, a frizure ‘potpisuje’ Studio Marcela.

 

 

 

Piše: Marina Živković
Fotografije:Predrag Matijanić Foto Joe, Filip Hofer

Preporučujemo

Pročitajte i...

Najljepše BERTA vjenčanice ravno s modnih pista New Yorka u Vesna SPOSU!

Prostor ekskluzivnog fashion storea Vesna SPOSA, za sinoćnju reviju pretvoren je u modnu pistu kakvom se mogu pohvaliti svjetski dizajneri. Što jedino i priliči svjetski poznatom brendu, BERTA. Dizajner koji vlada svjetskim modnim pistama, vjenčanice koje nas ostavljaju bez daha, vjenčanice koje želimo!

Domaće zvijezde pokazale veliko srce na gala reviji zagrebačkog Sajma vjenčanja

Poznatu su zablistali na gala donatorskoj reviji Sajma vjenčanja što se ovog vikenda održao u grandioznoj Areni Zagreb

Kako možete uštedjeti pri organizaciji vjenčanja

Savjeti za sve koji planiraju vjenčanje

Ovog vikenda ne propustite Sajam vjenčanja Zagreb – najveći sajam vjenčane tematike u regiji

Zašto je cvijeće okosnica svakog vjenčanja, koje su slastice najukusnije, koje je vjenčano prstenje najpopularnije, kako odabrati vjenčanicu od koje zastaje dah? Pitanja je mnogo, a odgovori se kriju na Sajmu vjenčanja! Stoga dođite na najveću, najraskošniju i najoriginalniju manifestaciju vjenčane tematike u regiji od 1. do 3. veljače u Areni Zagreb

▲ Povratak na vrh