Sedam alata koji će vam pomoći da se bolje organizirate i budete produktivniji

24.03.2018.

Donosimo vam nekoliko korisnih aplikacija i sličnih alata koji će vam pomoći u boljoj organizaciji, a onda i produktivnosti

Svaka uspješna osoba zna da su joj u ostvarivanju snova i ciljeva potrebni razni alati. Oni nam pomažu u produktivnosti i učinkovitosti, a i dio su svakog uspješnog dana.

Ako tražite alate koji će vam osigurati da svaki dan bude uspješan dan, dijelimo s vama naše najdraže.

Slack

Alat koji olakšava svaki grupni projekt tako što povezuje cijeli tim i omogućuje mu da radi kao jedno. Možete dovesti cijelu tvrtku na jednu ploču. Slack vam omogućuje da koristite zajednički kalendar, dogovarate sastanke, ali i sve ostalo.

Monday.com

Prestat ćete mrziti ponedjeljak s ovim alatom! Jednostavan je za korištenje, a omogućava vam sve što vam treba na jednom mjestu. Možete dodati i bilješke koje će vam pomoći da razradite zadatke za svoj tim.

30/30

Ova aplikacija će vam pomoći da se u određenom vremenskom okviru usredotočite na jedan zadatak, a potom će vas potaknuti da prijeđete na sljedeću stvar. Pomaže s koncentracijom na posao koji trebate obaviti te ćete se uz nju lakše riješiti prokrastinacije.

Wunderlist

Ovo je izvrstan alat za popis obveza kojeg možemo nositi posvuda. Radi se o jednostavnoj aplikaciji koju preuzimate na svoj telefon, savršen je osobni organizator, a osim za poslovne aktivnosti, možete je koristiti u privatne svrhe jer popis obveza možete podijeliti s prijateljima.

Evernote

Imate ideje, ali kasnije ih se ne možete sjetiti. Evernote će ih zapamtiti za vas.

Više nego samo uobičajena aplikacija s bilješkama, ona će vam omogućiti da napravite rukom pisane bilješke ako želite biti tradicionalni i čak vam dopustiti da dijelite svoje bilješke s drugima.

Pobrinut će se da su vaše bilješke i ideje uvijek s vama, kamo idete, održavajući ih sinkroniziranima sa svim vašim uređajima!

Asana

S Asanom možete pratiti i nadzirati napredak svojih timova sa ​​zadatkom.

Možete dodijeliti zadatke pa čak i stvoriti predloške za sve projekte na kojima radite. Savršen alat za povezivanje vašeg tima, postavljanje zadataka i analiziranje rezultata.

Google

Uz Google možete stvoriti dokument, proračunsku tablicu ili čak prezentaciju, a zatim ih podijeliti sa svojim timom. Možete se odlučiti na dopuštenje da ih uređuju ili ne uređuju, no dopuštanje uređivanja savršeno je za zajednički rad i brzo ažuriranje informacija.

Piše: A.D.
Foto:  Nathan DumlaoLe Buzz on Unsplash

Pročitajte i...

Aplikacija koja otkriva kopije među luksuznim torbicama

LVMH traži pomoć umjetne inteligencije

10 filmova zbog kojih smo jedva dočekali ljeto

Pred nama je uzbudljivo filmsko ljeto!

Kako se prema modi odnositi osviješteno uz pomoć knjiga i aplikacija?

Donosimo vam listu najboljih štiva o održivoj modi

10 novih romantičnih komedija koje će vas natjerati da vjerujete u ljubav

Romantične komedije koje jednostavno morate pogledati

Vraća se Plavuša s Harvarda!

Službeno je potvrđeno da nas iduće godine doista očekuje treći nastavak kultne komedije

▲ Povratak na vrh