Serija ‘Killing Eve’ produžena za treću sezonu, samo par dana nakon što je objavljena druga

09.04.2019.

Nismo se zasitili Sandre Oh, Jodie Comer i Fione Shaw

U jeku premijera i objave kako napokon stiže Beyoncein dokumentarac na Netflix, stiže nam još jedna sretna vijest. Naime, popularna serija “Killing Eve” produžena je za treću sezonu.

 

 

Ta vijest dolazi nakon što je prikazan početak druge sezone u nedjelju. Televizijska mreža AMC Network objavila je izjavu kako su scenaristice Phoebe Waller-Bridge i Emerald Fennell napisale dvije odlične sezone te vođeni njima od samog početka prikazivanja prve epizode druge sezone produžuju seriju i na treću sezonu koju će pisati, treća scenaristica Suzanne Heathcote. Suzanne će na trećoj sezoni biti glavni scenarist i iz mreže su komentirali kako su zadovoljni što mogu trima talentiranim ženama dati platformu za kreativno izražavanje.

 

 

Premijera druge sezone koja je objavljena u nedjelju nastavila je radnju prve sezone. Eve se suočava s posljedicama teškog ranjavanja Villanelle, dok Villanelle pokušava pronaći tajno mjesto na kojem bi se mogla oporaviti od ozljeda. Još uvijek nije otkriveno tko će se od ekipe serije pojaviti u trećoj sezoni, no za sad nam je sasvim dovoljna napetost druge sezone kako bismo utažili žeđ za napetom radnjom.

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Preporučujemo

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh