Signorina Ribelle – novi ženski miris modne kuće Salvatore Ferragamo

01.10.2019.

Tko je Signorina Ribelle?

Mlada, ali odlučna, neustrašiva, neovisna, a opet romantična: Signorina Ribelle paradoks je ukorijenjen u stvarnom životu moderne žene, junakinja koja nadahnjuje najnoviju olfaktornu kompoziciju Salvatore Ferragama.

Ona oslobađa svoju zaraznu pozitivnu energiju svijetu, pretvarajući obične trenutke u izvanredne uspomene koje će se podijeliti s pratiteljima njezinog životnog puta i sa zajednicom društvenih medija.

Svoju snagu i samopouzdanje usmjerava kako bi podigla druge žene, dok  njezina odlučnost i neovisan stav graciozno upotpunjuju njenu svježu karizmu, šarmantnu ženstvenost i talijanski stil.

 

Miris  

Unutarnja super-moć Signorine Ribelle zarobljena je u neodoljivi miris koji podiže obične elemente s neočekivanim spajanjem nota. Otvaranjem voćne kombinacije mandarine i crvene kruške začinjene ružičastim paprom, miris Signorina Ribelle eksplozija je bijelih cvjetnih nota, uključujući Tiaré i cvijeće naranče, pomiješane s nježnom molekulom Ylang Ylanga, posebno dizajniranom za ovu esenciju. Ženstveno srce je suprostavljeno elegantnoj drvenastoj bazi duboke sandalovine i svježeg mošusa, obogaćenoj neočekivanim gurmanskim notama talijanskog sladoleda od vanilije i egzotičnim kokosovim mlijekom.

Bočica

Miris dolazi u klasičnoj Signorina pravokutnoj staklenoj bočici, ovog puta u fuksija boji ukrašenoj odgovarajućom Grosgrain Vara mašnom. Signorina Ribelle za svaku prigodu: miris je dostupan u tri veličine -30-ml., 50-ml. i 100-ml.

Signorina Ribelle 30-ml: 399,80kn
Signorina Ribelle 50-ml: 579,80kn
Signorina Ribelle 100-ml: 799,90kn  

Kampanja

U sinkronizaciji s konceptom Patchwork of Characters predstavljenog u modnim kolekcijama kuće, prva Signorina medijska kampanja koju je osmislio kreativni direktor Paul Andrew predstavlja niz talenata različitih generacija u međusobnoj razigranoj interakciji u tipičnom talijanskom načinu života. U režiji Gordona Von Steinera, američka manekenka Cara Taylor lice je Signorine Ribelle. Njoj se u kampanji pridružuju korejsko-američka manekenka i DJ Soo Joo Park i manekenka iz Dominikanske Republike Hiandra Martinez predstavljaju ostale mirise u liniji mirisa Signorina – Signorina Eau de Parfum I Signorina Misteriosa.

 

O Signorina kolekciji mirisa  

Kolekcija je obogaćena sofisticiranim mirisima koji prikazuju više lica moderne Signorine i privlače širi spektar ženskih likova. Bez obzira osjećaju li se romantično, tajanstveno ili buntovno, Signorina mirisi će ojačati njihov pravi duh i osloboditi zavodljivu privlačnost njihove osobnosti.

Kolekcija je oda ženskoj vezi, prijateljstvu između Ferragamo žena, koje u zajednici pronalaze svoju snagu i svakodnevnu dozu podrške i sreće. Ova posebna veza obilježena je ikonskom Ferragamo Vara mašnom koja krasi tri bočice, a svaka dolazi u jednobojnim nijansama, uključujući ružičastu, crnu i fuksiju.

Kolekcija mirisa osmišljena je da ženama ne nudi ambicijske ideale, već da odražava njihov identitet i poštuje njihove razlike, što svaku Signorinu čini jedinstvenom i nezaustavljivom.


Ferragamo Signorina Ribelle miris dostupan je u Martimex, Muller, Douglas I ostalim autoriziranim parfumerijama.
Fotografije: Press

Pročitajte i...

Kako je Salvatore Ferragamo uplesao u blagdane

Blagdanska kampanja popularnog brenda

Putovanje kroz vrijeme s novim mirisom UOMO Salvatore Ferragamo Signature

Priča o ovom čovjeku i novom mirisu održava se u Firenci 2127. godine

Pobjeda Salvatora Ferragama vrijedna 60 milijuna dolara

Salvatore Ferragamo na sudu je odnio pobjedu protiv lažnjaka vrijednu 60 milijuna dolara

Preslatke torbice koje će iduće sezone svi nositi

Salvatore Ferragamo je u svojoj kolekciji za ljeto 2018. predstavio preslatke torbice koje bi u novoj sezoni mogle osvojiti trendseterice diljem svijeta

Novi miris za dinamičnog muškarca

Salvatore Ferragamo predstavlja UOMO Salvatore Ferragamo Casual Life

▲ Povratak na vrh