Stigao je trailer za live action verziju Dame i Skitnice

27.08.2019.

Lijepe vijesti iz Disneya

Nakon Lion Kinga i Mulan, Disney je odlučio napraviti live action verziju još jednog omiljenog klasika- Dame i Skitnice, i već su nas odlučili počastiti trailerom.

 

Gotovo 65 godina nakon izlaska Disneyeve originalne verzije, krajem godine ćemo se ponovno moći upoznati sa pričom Dame, razmažene kućne ljubimice i Skitnice, omiljenog uličara te njihovim neočekivanim pustolovinama na kojima se, usprkos velikim razlikama, zbližavaju i shvaćaju vrijednost pravog doma.

 

 

Najdražu priču o avanturama naših četveronožnih prijatelja (naravno uz 101 dalmatinca) po tome kako sad stvari stoje nećemo gledati u kinima, već će film izaći samo na budućem Disney + streaming servisu, što ovaj film čini prvim takvim Disneyevim remakeom.

 

 

Ulozi Dame glas će posuditi Tessa Thompson, a Skitnicu predstavlja Justin Theroux. Dvonožne likove utjelovit će Kiersey Clemons, Thomas Mann, Yvette Nicole Brown, Adrian Martinez i Arturo Castro. Legendarne sijamske mačke pojavit će se i u ovoj verziji Dame i Skitnice, no zbog potencijalnih kritika o rasnim stereotipima ovaj put neće biti prikazane kao Kineskinje, a njihov poznati glazbeni broj u novom, politički korektnijem, obliku izvest će Janelle Monáe, koja će također posuditi glas pekinezerici Peg.

Izlazak filma se najavljuje za kraj studenog, a mi ga jedva čekamo pogledati pod dekicom s nekom posebnom osobom i velikim zajedničkim tanjurom špageta.

 

 

Piše: L.H.
Fotografije: Profimedia

Preporučujemo

Pročitajte i...

Filmovi na španjolskom jeziku koje trebate pogledati

Za sve ljubitelje španjolskog jezika i kulture

Sienna Miller izgleda neprepoznatljivo u ulozi kojoj predviđaju Oscara

Da, dobro ste pročitali Sienni predviđaju Oscara

Breaking Bad film dobio je svoj prvi trailer!

Obožavatelji serije napokon mogu odahnuti

ELLE Kalendar: gdje se opustiti i zabaviti u narednih tjedan dana?

Koje nam se izložbe, koncerti, predstave i festivali smiješe od 16. do 23. kolovoza?

First Look: stigao trailer za Little Women i divan je!

Adaptacija klasika s potpisom Grete Gerwig savršeni je spoj poznatog i neočekivanog

▲ Povratak na vrh