Što hrvatske znanstvenice i Kit Harington imaju zajedničko?

20.04.2019.

Novi vidici su pred nama

Svaki mjesec je mogućnost za novu pustolovinu i nove modne i životne lekcije, a to svakako znaju naše sugovornice Danica Kragić Jensfelt, Iva Tolić, Vlatka Zoldoš i Vernesa Smolčić koje su svojim otkrićima na području robotike, molekularne biologije, epigenetike i astrofizike dobile brojna priznanja koja su nas inspirirala da i mi u novom broju otvorimo vidike i proširimo svoje horizonte.

 

 

Novi val toplog vremena probudio je želju za suncem obasjanim proplancima i plažama, koja vam donosi glamurozne editorijale s neponovljivom Olgom Sherer na naslovnoj stranici. Morski sjaj i duboko plavetnilo iza predivnih modnih kombinacija neće vas ostaviti ravnodušnima dok se pripremate za dugo očekivani odmor.

 

 

A odmor od tmurnih scena i zvjerske kože, također je željno dočekao šarmantni glumac serije “Igra prijestolja” Kit Harington koji nas uvodi u ulogu u novom filmu Xaviera Dolana. Kako se Kit snašao u suptilnijoj ulozi u priči o potrazi za slavom i identitetom, morat ćete otkriti u novom izdanju.

 

 

A u žaru naše borbe za novim otkrićima, saznali smo i gdje najčešće griješimo kad je u pitanju šminka, iako smo bili uvjereni kako smo do sad usavršili naše vještine. Važnost rasvjete i zlouporaba posvjetljivača vinuli su nas u nove beauty visine.

 

 

Sigurni smo kako veći i sami znate koja je industrija vrijedna čak 30 milijardi dolara zaslužna za najvažniji dio svake beauty rutine, zar ne? To je industrija spavanja. Uz fantastične palete boja otkrivamo vam i inovacije koje predvode revoluciju dobrog sna.

 

Bacite se s nama u istraživanje uz svibanjski broj ELLE časopisa, od danas 20. travnja na kioscima!

 

 

Piše: N.B.
Fotografije: ELLE svibanj 2019.

Preporučujemo

Pročitajte i...

Novo ruho Men's Healtha; izgledajte bolje nego ikad (baš poput nas)!

Najbolje građeni časopis za muškarce, kako to i priliči proljeću, zablistao je u redizajniranom izdanju, ali baš kao i uvijek donosi obilje poslastica za sve koji drže do dobrog izgleda, zdravlja, kvalitetne prehrane i uzbudljivog privatnog života

Novi Cosmo zna što ćete (i s kim) furati ovog proljeća

Proučili smo pozorno i isprobali baš sve nadolazeće modne i beauty trendove, a proveli smo i dubinsku komparativnu analizu svih bivših frajera... I to bez ponovnog isprobavanja:) Više doznajte u ožujskom izdanju Cosmopolitana!

Upoznajte žene koje predvode promjene

Ožujski broj Ellea slavi žene koje pomiču granice

▲ Povratak na vrh