Svečano otvorenje poslovnice Tomić & Co. u Zadru

23.09.2019.

U Zadru službeno otvoren sedmi BMW i MINI prodajno - servisni centar u Hrvatskoj

U Zadru, pred brojnim gostima službeno je otvoren  drugi najveći prodajno – servisni centar u zemlji tvrtke Tomić & Co. generalnog zastupnika za BMW i MINI automobile, te BMW motorkotače. Ta sedma poslovnica Tomić & Co u Hrvatskoj, počela je s radom početkom lipnja na površini većoj od 2.200 četvornih metara. Zadarski prodajno – servisni centar izgrađen prema najnovijim standardima BMW Grupe, među najsuvremenijim je poslovnicama jednog automobilskog branda u Hrvatskoj, što dodatno potvrđuje da je Tomić & Co. predvodnik u promicanju novih tehnologija i usluga na regionalnom tržištu.

 

Odličan smještaj zadarske poslovnice Tomić & Co., na magistrali, u blizini luke Gaženica, jamči dobru prometnu povezanost i laku dostupnost lokacije za sve ljubitelje istinskog zadovoljstva u vožnji u Zadarskoj i Šibenskoj županiji.

 

 

Na svečanosti u Zadru premijerno je prikazan ‘THE 1’, treće izdanje BMW-a serije 1, najuzbudljiviji model u svojoj klasi koji se od sada može naručiti diljem zemlje. Taj automobil je pridobio svjetsku pozornost svojim suvremenim dizajnom, tehnologijom ovjesa koja omogućuje maksimalnu okretnost i inovativnim mogućnostima povezivanja. Tijekom testnih vožnji Jadranskom magistralom okupljeni na svečanosti u novoj poslovnici, mogli su doživjeti fascinantnu voznu dinamiku tog lidera među premium kompaktima.

 

Franjo Tomic, Zdenka Zrilic i Milan Bandic

Brojne uzvanike iz javnog života Hrvatske i Zadra pozdravio je i vlasnik tvrtke Tomić & Co. gospodin Franjo Tomić, čija tvrtka, pored zastupstva BMW i MINI vozila za Hrvatsku, ima zastupstvo velike njemačke BMW Grupe i za Bosnu i Hercegovinu i Albaniju.

Zorica Kondza i Franjo Tomic

Za više od 300 uzvanika koje je između ostalog zabavljala primadona naše zabavne glazbe Zorica Kondža, bila je to večer za pamćenje. Za tvrtku Tomić & Co. otvaranje još jedne poslovnice potvrda je ostvarenje planova razvoja tvrtke, najavljenih još tijekom rođendanskog slavlja tvrtke Tomić & Co. 2017. u povodu četvrt stoljeća generalnog zastupstva  za BMW vozila.

 

Fotografije: press

Pročitajte i...

Novi BMW X6 premijerno predstavljen u Zagrebu

'THE X6' od sada je dostupan u svim poslovnicama Tomić & Co.

Velike uštede i bogata oprema uz kupnju novih MINI modela

Posebne ponude MINI Cooper GO-KART Edition i MINI Countryman Cooper D Race Edition uz cjenovne pogodnosti dostupne su s atraktivnim uvjetima financiranja ili zimskim kotačima na dar

Posebna ponuda Mini vozila koja se ne propušta

Ključ u ruke za jednu trećinu cijene uz kamatu već od 0%

Sedam BMW modela dostupno u ekskluzivnom Get Connected izdanju

Atraktivna ponuda jedinstveno opremljenih modela koji osvajaju na prvi pogled

Službeno predstavljanje legendarnog BMW modela

Potpuno novi BMW serije 3 zvijezda večeri u BMW Tomić City Store na Rooseveltovom trgu u Zagrebu

Posebna ponuda Mini vozila koja se ne propušta

Ključ u ruke za jednu trećinu cijene uz kamatu već od 0%

▲ Povratak na vrh