Twitter želi da Meryl Streep osvoji Emmy nakon njezine prve ‘Big Little Lies’ epizode

11.06.2019.

Svi to želimo...

Serija “Male tajne” se službeno vratila i, do sada, druga sezona teče jednako divno kao i prva. Uz Reese Witherspoon, Zoe Kravitz, Nicole Kidman, Laure Dern i Shailene Woodley, koje glume sada već poznatih Monterey 5 zahvaljujući događajima koji su doveli do smrti Celestinog muža, Perryja (Alexander Skarsgård). Perryjeva smrt nam je dala dar Meryl Streep. I, ako ste gledali večerašnju premijeru, znate da je ona zaista DAR.

 

Dobitnica Oscara pokazala je u prvih 10 sekundi uvodne scene 2. sezone da nije došla samo statirati. Ona je ovdje zbog konkuriranja za nagradu Emmy. Brzo naprijed do pobjede Meryl je savršeno odglumila početak svađe s likom koji glumi Reese Witherspoon i lukavo joj odgovorila “Vrlo ste niski … Ne mislim to na negativan način … možda i mislim … male ljude smatram nepouzdanima, “. Nakon te uvodne diskuije uslijedio je vrisak koji ćemo dugo pamtiti.

 

Taj vrisak zaslužuje Oskara. Iskreno, i dva dječaka koji igraju sinove Nicole Kidman ga zaslužuju ili barem Xbox zbog toga jer su ostali sjediti na svojim mjestima.  Uostalom, nismo jedini koji misle da je Meryl ukrala svu pozornost, Twitter se također slaže kako je glumica bila nevjerojatna:

 

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Preporučujemo

Pročitajte i...

Sada možete unajmiti vilu iz popularne serije Big Little Lies

Ako ste za noćenje spremni izdvojiti 25 tisuća kuna

Velike, male tajne druge sezone "Big Little Lies"

Sve što znamo o novoj sezoni koja uskoro stiže na HBO

Odlične odjevne kombinacije na premijeri filma 'Mamma Mia: Here We Go Again'

Što su Cher, Meryl Streep i Amanda Seyfriend odjenule za premijeru dugoočekivanog filma?

Stigao je još jedan trailer za Mamma Mia: Here We Go Again!

Otkrijte kako će izgledati film sniman na predivnom otoku Visu

▲ Povratak na vrh