U dubrovačkom Maria Storeu otvoren pop-up modne kuće Loewe ‘Paula’s Ibiza’

14.05.2019.

Dubrovačka adresa španjolskog brenda

Veliki kaktusi, šareni drveni elementi, pijesak pod nogama i savršen ljetni soundtrack – atmosfera plaže zavladala je dubrovačkim Maria storeom u suradnji s legendarnom španjolskom modnom kućom Loewe.

 

 

Tako se Maria store u dubrovačkom Starom Gradu pridružio odabranom društvu od dvadesetak vodećih svjetskih concept storeova koji ove sezone imaju čast ugostiti ekskluzivni Loeweov pop-up projekt, osmišljen specijalno za ljetnu capsule kolekciju ‘Paula’s Ibiza’! Kolekcija ‘Paula’s Ibiza’ već je stekla must have status među obožavateljima Loeweova arty stila i eklektičnog duha kultnog butika ‘Paula’s’, koji je svojim šarenim uzorcima i opuštenom boemskom atmosferom obilježio hipijevske 70-te godine prošloga stoljeća na Ibizi.

 

 

Ovoga ljeta, u trećem izdanju ove kreativne kolaboracije, Jonathan Anderson za novu  kolekciju iznova poseže za printovima iz arhive ‘Paula’s’ butika, koje genijalno reinterpretira  u savršenom ljetnom miksu Loeweovih it-komada – torbica ‘Hammock’, ‘Puzzle’, ‘Gate’ i ‘Basket’, lanenih haljina s kapuljačom, patchwork jeans jakni i hlača,  slamnatih i platnenih šarenih šešira i sandala od špage i kože.

 

 

Osim fenomenalnih kožnih kreacija, po kojima je ova madridska kuća slavna još od 1846. godine, ključni motivi kolekcije su pletene tkanine od prirodnih materijala poput slame i špage, kao i sveopće šarenilo uzoraka, boja, vezova i motiva, koji od odjeće do modnih dodataka ovoj capsule kolekciji daju neodoljiv touch bezbrižne ljetne vedrine i savršeno opuštenog lifestylea koji će osvojiti sve zaljubljenice u modu koje u iduća dva mjeseca posjete Maria store u Dubrovniku.

Fotografije: Press

Pročitajte i...

Bottega Veneta u Maria Storeu

Must have modeli od sad i u hrvatskim trgovinama

Kaia Gerber izgleda odlično u posljednjoj Loewe publikaciji

Nova suradnja španjolske kuće i japanske umjetnice Fumiko Imano

10 super cool dizajnerskih košulja sniženih do 50 %

Košulje koje bi super stajale našim ormarima

Najbolji ulovi torbi na net-a-porterovom sniženju

Dizajnerski komadi sniženi do 60%!

▲ Povratak na vrh