U Šibenik stiže Ljetno Yammatovo s odličnim izvođačima

Jinx
02.08.2017.

Nakon prvog Yammatova s Marcom Almondom, drugog s grupom ABC i simfonijskim orkestrom pod ravnanjem Oskarovke Anne Dudley u prenapučenoj zagrebačkoj galeriji Lauba - vrijeme je za prvo ljetno Yammatovo na jednoj od apsolutno najljepših koncertnih open-air lokacija u Hrvatskoj i šire - na tvrđavi Sv. Mihovila

Na šibenskoj ljepotici, tvrđavi Sv. Mihovila u Šibeniku, u ponedjeljak 14.08.2017. s početkom u 21 sat održat će se jedan od najzanimljivijih ovoljetnih tuluma – Ljetno Yammatovo fueled by Cockta!

Pod zvjezdanim nebom Sv.Mihovila sve generacije posjetitelja moći će uživati u glazbi Jinxa, Nipplepeoplea, Opolopa i DJ-eva odličnog radija Yammat.

Opolopo

Opolopo

Jinx će u sklopu nastupa predstaviti i svoj novi album naziva “Pogrebi&pomiriš”i, ali će i zabavljati publiku sa svojim legendarnim pjesmama poput “Smijem se”, “Bye bye baby bye”, “Tamo gdje je sve po mom” i mnogim drugima.

Nipplepeople je mlada elektropop grupa koju čini tajanstveni zamaskirani dvojac, a o kojoj možete čitati u najnovijem broju Ellea. Njihove pjesme “Sutra” i “Frka” nalaze se na top ljestvicama najslušanijih pjesama, a njihovi koncerti pune dvorane i festivale diljem regije, ali i šire.

Nipplepeople

Nipplepeople

Svjetski poznati švedski producent i remikser Opolopo vrtit će samo za ljetno Yammatovo pomno odabranu i priređenu live fuziju funka, disca i elektra. Prepoznat ćete zvukove Princea, Randy Crawford, Gregoryja Portera, Herbieja Hancocka, The Jacksonsa & svih velikana disco-funk ere u potpuno novim Opolopo aranžmanima i remiksevima uz koje ćete se rasplesati do ranih jutarnjih sati.

Ulaznice po cijeni od 100 kn u pretprodaji možete nabaviti putem servisa entrio.hr te na blagajnama šibenskih tvrđava Barone i Sv.Mihovil kao i u City Pointu Šibenik.

Preporučujemo

Pročitajte i...

ELLE Kalendar: kuda se zaputiti u danima pred nama?

Koje nam se izložbe, koncerti, predstave i zabave smiješe od 31. svibnja do 7.lipnja?

ELLE Kalendar: kuda se zaputiti u danima pred nama?

Koje nam se izložbe, koncerti, predstave i zabave smiješe od 26. travnja do 3. svibnja?

ELLE Kalendar: Haute couture u Zagrebu?

Koje nam se izložbe, koncerti, predstave i festivali smiješe od 22. veljače do 01. ožujka?

Dua Lipa u čipki i tenisicama - neočekivano dobar spoj!

Naizgled nespojiva kombinacija koju treba znati nositi

▲ Povratak na vrh