Upravo je počeo natječaj za Cosmopolitan influencericu 2019.!

27.03.2019.

Glasujte za svoju najdražu influencericu godine u sklopu natječaja Jana Ice Tea Cosmopolitan influencerica powered by s. Oliver!

Dame i gospodo, stvaraoci sadržaja i konzumenti sadržaja, lajkači i dislajkači, followeri i unfolloweri, egzibicionisti i voajeri, ovisnici o Facebooku, Instagramu, Twitteru ili Youtubeu, s ponosom možemo objaviti da je natječaj Jana Ice Tea Cosmopolitan influencerica powered by s. Oliver – počeo!

Influencerice, jedan od najvećih medijskih fenomena 21. stoljeća, ove će godine dobiti svog “Oskara! Časopis Cosmopolitan,  koji već punih 21 godinu osnažuje svoje čitateljice dajući im vjetar u leđa, a peti put u Cosmovoj povijesti dugoj 7665 dana, koliko je brend prisutan na hrvatskom tržištu, u natječaju “Ja sam više od selfieja” birat će COSMO INFLUENCERICE 2019. godine.

O NATJEČAJU

Natječaj “Ja sam više od selfieja – COSMO INFLUENCERICA 2019.” počinje 21. ožujka na portalu Cosmopolitan.hr i traje do 10. travnja, a o izboru ultimativne Cosmo djevojke odlučuju glasovi čitatelja u podrubrici “Postani Cosmo djevojka” i glasovi žirija kojeg čine Aleksandra Orlić, Goran Čižmešija, Ella Dvornik, Andrea Andrassy, Tara Thaller, Isabella Rakonić i Nina Slišković Goleš.

Pobjednice pojedinih kategorija doznat će se na rođendanskom partyju u povodu 21. rođendana časopisa Cosmopolitan. A Cosmo influencerice ove će godine biti podijeljene u sljedećim kategorijama:

 

 

 

 

12.kategorija rezervirana je ZA VAS! Samo u toj kategoriji prijave primamo do 10. travnja 2019.

VIŠE O 12. KATEGORIJI (ili, kako prijaviti svoju najdražu influencericu, ili sebe ili se)

Ponosna ste influencerica? Poznate nekoga tko zbog svog utjecaja, lajkova, followera i popularnosti na društvenim mrežama zaslužuje biti dio natječaja Cosmopolitan influencerica 2019.? Možete prijaviti sebe ili svoju omiljenu influencericu, ovdje.

 

UPOZNAJTE ŽIRI:

 

 

Dok čekamo imena superjunakinja kojima ćemo se diviti 2019., pozivamo vas da nam se pridružite, lajkate, predložite svog kandidata (pa čak i ako ste to vi!) i podržite naše ultimativne Cosmo djevojke na putu prema sjajnoj budućnosti.

Partneri ovogodišnjeg natječaja Cosmopolitan influencerica su: Erste banka i Kozmetika Afrodita.

#moćjeunašimrukama

Ajmo, curice, ajmo dječaci, influenceri, selfie-ovisnici, i opinion-makeri!

Prijavi se i ti…

 

 

Fotografije: Press

Preporučujemo

Pročitajte i...

Borba za Cosmopolitan naslovnicu može početi!

Koga želiš vidjeti na lipanjskoj naslovnici Cosmopolitana? Čekamo tvoj glas!

Chillam i čitam novi Cosmo

Pizza na kraju dana, dobar frajer pokraj tebe, savršena mjuza i Cosmo koji uskače u igru kada beep... Ili kada poželiš naručiti još jednu rundu zabave ili život preokrenuti naglavačke. Ako ti to nije dovoljno razloga za novi Cosmo, nastavi dalje...

Pretplatite se na Cosmopolitan i poklanjamo vam miris Chloé Nomade Eau deToilette

U mjesecu kada vaš Cosmopolitan slavi 21. rođendan pripremili smo posebnu pretplatničku ponudu. Samo do kraja travnja pretplatite se na Cosmopolitan i poklonit ćemo vam miris Chloé Nomade Eau de Toilette! Požurite jer su količine darova ograničene

Cosmopolitan je proslavio B21!

Na najboljem tulumu sezone, u noći kada je ispaljeno 200.000 svjetlucavih konfeta, partyju časopisa Cosmopolitan u povodu 21. rođendana, dodijeljene su nagrade za najbolje Cosmopolitan Influencerice godine. Zanima vas kako je bilo?

Tko su Cosmopolitan influencerice 2019. godine?

Jučer, 11. travnja 2019., u noći kada je iz topa ispaljeno 200.000 svjetlucavih konfeta, a Cosmopolitanovim ružičastim tepihom prošetala sva sila hrvatskih kozmopolitskih celeba, u zagrebačkom Hugo’s Baru časopis Cosmopolitan proslavio je svoj 21. rođendan u Hrvatskoj. Osim toga što je proslavio veliki B-21, Cosmopolitan je dodijelio i 12 nagrada za najinfluencerice i influencere godine Jana Ice Tea COSMOPOLITAN INFLUENCERICA powered by s.Oliver.

▲ Povratak na vrh