Uz Keune Color Chameleon zaboravite na tradicionalne boje kose

08.11.2019.

Zelena, ružičasta, žuta, plava...sve su one nova crna. Uz Keune Color Chameleon novu paletu intenzivnih boja uskladite svoju boju kose i jedinstvenu osobnost kojom zračite!

Sivilo koje se nadvilo nad gradom ne znači nužno da je došlo vrijeme za klasične boje. Naime, razigrana boja kose nikad nije bila više u trendu. Šarenu kosu možemo pronaći svuda – na pisti, na festivalima, na ulici i u uredu. Živahne i pastelne boje kose postaju must-have, kako u make up-u, tako i na odjeći, i to ne samo među milenijalcima. Žene i muškarci svih dobnih skupina obožavaju se igrati svojom bojom kose, pritom koristeći ju kao originalan i efektivan način kako bi izrazili svoju istinsku osobnost. Upravo im Keune s novom linijom Color Chameleon pruža slobodu da savršeno usklade boju kose sa svojim stavom i stilom.

 

Keune Haircosmetics, vodeći međunarodni beauty brand za njegu kose, lansirao je Keune Color Chameleon – novu paletu koja sadrže 9 intenzivnih, direktnih nijansi te 2 nijanse za izmjenu intenziteta. Sve nijanse su prilagodljive i to na vrlo jednostavan način – međusobnim miješanjem. Keune Color Chameleon omogućuje koloristima da kreiraju bilo koju boju kombiniranjem nijansi i igranjem s intenzivnošću boje, a kreativnim frizerima pruža slobodu stvaranja autentičnih jedinstvenih kreacija. Keune Color Chameleon možete pronaći u žutoj, narančastoj, crvenoj, bordo, magenta, ružičastoj, ljubičastoj, plavoj i zelenoj boji.  Dok se dodavanjem Clear nijanse stvara pastelna boja, Dark nijansa produbljuje boju te je čini zagasitom. Od hrabrih direktnih nijansi do nježnih pastelnih, Color Chameleon pruža neograničene mogućnosti i kreativnost bojanja.

 

 

Iako je Color Chameleon izrazito moćna boja za kosu s visokom koncentracijom pigmenata, ona je iznimno blaga prema kosi i okolišu. Naime, ne sadrži amonijak, obogaćena je B5 vitaminom te je pet- friendly i veganski proizvod.  Boje su upakirane u šarenu kutijicu na kojoj se nalazi raznobojni kameleon, koji prikazuje promjene koje ljudi mogu napraviti korištenjem ovih inovativnih boja. Zvuči fora, zar ne?

 

 

Za odvažan hair makeover, koji neće proći nezapaženo sa Keune Color Chameleon bojama, prepustite se stručnim rukama u Keune frizerskim salonima.

 

Fotografije: Keune

Pročitajte i...

Hrvatska ima najekološkije tenisice na svijetu!

MIRET na Kickstarteru lansira inovativne tenisice napravljene od najsnažnijih prirodnih materijala

Francomina stilska priča za proljeće/ljeto 2020.

Intenzivne boje u ženstvenim siluetama aduti su Fracomina kolekcije proljeće/ljeto 2020.

Nikad prežaljeni concept store Colette barem nakratko se vratio!

Odlične vijesti za sve fanove kultnog dućana!

Frizure koje vam jamče mjesto među trendsetericama

Kratka, poluduga ili duga kosa, kakvu god da imate i volite, uz male, ali poželjne intervencije možete postići da bude baš po diktatu ovogodišnjih beauty trendova. U nastavku doznajte koje će vas to frizure lansirati među trendseterice.

S novom Sensom u mjesecu ljubavi...

Pretplatite se na magazin Sensa jer vas u veljači očekuje vrijedan dar,  luksuzna toaletna voda 4711 Acqua Colonia Lychee & White Mint

▲ Povratak na vrh