Velike, male tajne druge sezone “Big Little Lies”

08.01.2019.

Sve što znamo o novoj sezoni koja uskoro stiže na HBO

U listopadu 2018. godine saznali smo da, iako je sam roman po kojem je temeljena megapopularna serija “Male laži” završio tamo gdje smo ostavili likove u prvoj sezoni, producentice Nicole Kidman i Reese Witherspoon itekako su odlučile pripremiti nam i drugu sezonu.

Novi redatelji Andrea Arnold donosi i novu radnju koja će istražiti laži u odnosima, trajnost prijateljstva, krhkost braka i, naravno, začaranu žestinu roditeljstva. No, a osim napete radnje gledatelji jedva čekaju vidjeti lik koji će tumačiti slavna Meryl Streep.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on Aug 17, 2018 at 5:31pm PDT

Ranije u kolovozu pojavila se fotografija na kojoj glumica Reese Witherspoon u liku Madeline Mackenzie baca sladoled na Meryl Streep na ulici.

Ako se želite uvjeriti u preciznost gađanja Reese, nova će sezona za vas biti prava poslastica. “Da, istina je. Bacila sam sladoled na Meryl Streep. To bi vas moglo obavijestiti o našem odnosu u seriji”, glumica je izjavila na gostovanju u emisiji Jimmya Fallona.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on Aug 1, 2018 at 5:26pm PDT

Još jedna zagonetka vraća se iz prve sezone, koja je dramatično završila kada je Perry, kojeg glumi Alexander Skarsgård, naizgled sreo svoju smrt. Ili možda nije?

 

“Čak ni ja ne znam jesam li stvarno mrtav ili ne. Sada se osjećam dobro, ali vidjet ćemo ”, rekao je glumac za časopis People na crvenom tepihu na Zlatnom globusu 2018. godine. Kako potvrđuje The Hollywood Reporter, Skarsgård će se ponovno pojaviti u drugoj sezoni.

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Preporučujemo

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh