Versace Eros Flame donosi miris istinske ljubavi

05.02.2019.

Miris za samouvjerene muškarce

“Iskra istinske ljubavi je san koji svatko od nas traži. Prava ljubav osvaja dušu, tijelo i um i nikad vas ne pušta. Oduzima vam dah, jer bez vašeg voljenog, više se ne osjećate potpuno. Prava ljubav prožima sve u vječnom plamenu strasti ” izjavila je Donatella Versace.

 

 

Kreator miris Olivier Pescheux napravio je miris za jake, strastvene, samouvjerene muškarce koji su povezani sa svojim najdubljim emocijama. Versace Eros Flame je vatreno crveni, intenzivan i muževan, nedvojbeno podsjeća na strast ljubavi.

 

 

Mirisne note Versace Eros Flame karakteriziraju snažni kontrasti u kojima plemeniti i elegantni sastojci obogaćuju jedan drugoga.

 

 

Glavne note su osobito živahne – svježe, sočno talijansko voće poput limuna, mandarina i gorkih naranča zagrijani su notama crnog papra sa Madagaskara i obavijeni u aromatičnom divljem ružmarinu.

 

 

Kroz olfaktivni val papar drva, geranija i ruže pa sve do baze dragocjenih drvenastih nota – Texas cedar, pačuli Coeur, vetiver sa Haitija, planinski hrast Moss i sandalovina suptilno su pomiješani kako bi stvorili nježan i senzualan krug sa tonka zrnom i vanilijom. Versace Eros Flame je dosljedan, muževan miris, oda strasti i proslava senzualnog zanosa. Olfaktivna obitelj: citrusna-začinsko-drvenasta.

Fotografije: Press

Preporučujemo

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh