Versace Eros Flame donosi miris istinske ljubavi

05.02.2019.

Miris za samouvjerene muškarce

“Iskra istinske ljubavi je san koji svatko od nas traži. Prava ljubav osvaja dušu, tijelo i um i nikad vas ne pušta. Oduzima vam dah, jer bez vašeg voljenog, više se ne osjećate potpuno. Prava ljubav prožima sve u vječnom plamenu strasti ” izjavila je Donatella Versace.

 

 

Kreator miris Olivier Pescheux napravio je miris za jake, strastvene, samouvjerene muškarce koji su povezani sa svojim najdubljim emocijama. Versace Eros Flame je vatreno crveni, intenzivan i muževan, nedvojbeno podsjeća na strast ljubavi.

 

 

Mirisne note Versace Eros Flame karakteriziraju snažni kontrasti u kojima plemeniti i elegantni sastojci obogaćuju jedan drugoga.

 

 

Glavne note su osobito živahne – svježe, sočno talijansko voće poput limuna, mandarina i gorkih naranča zagrijani su notama crnog papra sa Madagaskara i obavijeni u aromatičnom divljem ružmarinu.

 

 

Kroz olfaktivni val papar drva, geranija i ruže pa sve do baze dragocjenih drvenastih nota – Texas cedar, pačuli Coeur, vetiver sa Haitija, planinski hrast Moss i sandalovina suptilno su pomiješani kako bi stvorili nježan i senzualan krug sa tonka zrnom i vanilijom. Versace Eros Flame je dosljedan, muževan miris, oda strasti i proslava senzualnog zanosa. Olfaktivna obitelj: citrusna-začinsko-drvenasta.

Fotografije: Press

Preporučujemo

Pročitajte i...

Donatella Versace svira bubnjeve u novoj Versace kampanji

Spremni smo plesati kako Donatella svira

Ikonična Versace haljina Jennifer Lopez sada je dostupna kao tenisica

Versace objavljuje suradnju povodom 50. rođendana pjevačice

Irina Shayk predstavila glavni modni dodatak ovog proljeća

Prelijepa manekenka i talijanski brend su savršen spoj

▲ Povratak na vrh