Wine ’n Dine: senzacionalna aplikacija koja osvaja svijet!

Wine 'n dine
01.07.2015.

Instagram je dobio ozbiljnu konkurenciju, bar u području fotkanja hrane i pića!

Priznajte, zanima vas što to poznati vole jesti! Koje restorane preferiraju, gdje izlaze, koja su im omiljena jela i kako izgleda njihov uobičajeni jelovnik na dnevnoj bazi? E pa posljednja internet senzacija, Wine ’n Dine, otkriva upravo to!

Najnovija aplikacija vrlo je slična Instagramu, osim što je posebno osmišljena za hranu i piće. Svi oni koji će je koristiti, moći će slikati hranu i piće za vrijeme ručka i podijeliti je s pratiteljima, označiti određene restorane i proizvode, odnosno hranu koju u tom trenutku konzumiraju.

 

Wine 'n dine

 

Njihovi pratitelji imat će priliku, ako im se neka hrana, koju njihov idol ili omiljena glumica konzumira, svidi, sačuvati fotku u “Wanna Try” listi ili otkriti restorane u blizini svog mjesta stanovanja koji imaju sličnu ponudu, kao i ocjene prijatelja za restorane.

Ovu aplikaciju već koriste Gigi i Bella Hadid, kao i kompletan tim Kardashian. Pri skidanju možete izabrati i pseudonim pod kojim ćete postojati na mreži. Tako je Gigi Hadid izabrala korisničko ime @ChefBoyarGi, a među omiljene restorane uvrstila je McDonald’s i Nobu.

Želite li probati? Skinite aplikaciju ovdje.

Pripremila: P.O.
Fotografije: Profimedia

Preporučujemo

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh