Zagreb Pedicab poziva na istraživanje Zagreba iz nove perspektive i na šarmantan, ekološki prihvatljiv način – triciklom

02.08.2019.

Razgledajte povijesne i kulturne znamenitosti, upoznajte ili se prisjetite lokalnih običaja i legendi upijajući živahni ritam grada, ili se jednostavno odvezite pod vedrim nebom do kazališta, koncerta ili omiljenog restorana u centru

Zagreb Pedicab obogatio je ponudu Zagreba triciklima (rikšama) s pomoćnim elektromotorom, na neki način podsjećajući na kultne zagrebačke fijakere, koji su romantično prolazili gradom. Iako je ideja rođena po uzoru na tricikle u mnogim svjetskim turističkim gradovima, Emil Kirbiš i Filip Pribilović, osnivači Zagreb Pedicaba, dodatno su je unaprijedili i odlučili prilagoditi lokalnoj infrastrukturi i navikama.

 

 

Iskoristivši zajedničku viziju i dugogodišnja iskustva u managementu, prodaji i turizmu, Emil i Filip su, uz pomoć Turističke zajednice grada Zagreba, stvorili odličnu turističku priču, zanimljivu turistima, ali i građanima.

 

 

Tri su glavna aspekta ovog projekta: kulturni, ekološki i komunikacijski.  Kulturni, jer gosti od vozača pedicaba mogu čuti lokalne priče i običaje, preporuku za koncert ili restoran, te razne poznate i nepoznate detalje o Zagrebu. Ekološki, jer pedaliranjem podižu svijest o zdravom načinu života, te korištenjem električne energije pridonose održivom razvoju prometa u centru grada. Komunikacijski je treći aspekt, s obzirom na prisutnost na najfrekventnijim lokacijama u gradu, pedicabi postaju idealan medij za oglašavanje događanja, proizvoda, usluga i ostalih servisnih informacija.

 

 

Osim toga, dodatna predost Zagreb Pedicaba jest što nudi obilazak grada u kraćem i individualiziranom vremenu, uz novo i drugačije iskustvo i doživljaj grada, što je vrlo zanimljivo turistima koji u gradu ostaju tek par dana, u skladu s time što je Zagreb postao prava europska city-break destinacija.

 

 

Pedicab bicikli svakodnevno cirkuliraju po širem centru grada, a svi zainteresirani uslugu mogu naručiti pozivom na 099 603 7575 ili na www.pedicab.hr. U planu je razvoj korisničke aplikacije, koja će dodatno olakšati komunikaciju i naručivanje. U pedicab stanu dvije osobe, a cijene se obračunavaju prema trajanju vožnje.

 

 

Osim u centru Zagreba, odnedavno u zabavnoj vožnji pedicabom možete uživati i u Maksimiru i to svake subote.  Zagreb Pedicab i njihove novosti možete pratiti na njihovim web, Facebook ili Instagram stranicama.

Fotografije: Press

Preporučujemo

Pročitajte i...

Povijest francuske mode kroz predivne ilustracije Megan Hess

U novoj knjizi „Elegance: The Beauty of French Fashion“

Novi BMW X6 premijerno predstavljen u Zagrebu

'THE X6' od sada je dostupan u svim poslovnicama Tomić & Co.

Tri načina pripreme turske kave: za dobro jutro, nakon ručka i za druženje s prijateljicama

Bilo da je pijete ujutro, tijekom dana na poslu ili je ona povod za druženje s frendicama, kava će vas kao piće bogato kofeinom održati budnima i dati vam dovoljno energije za sve ono što trebate izvršiti tijekom dana. Iako vjerujemo kako imate svoj način pripreme kave, predlažemo da od sada način pripreme kave prilagodite dobu dana kada je pijete.

Samo dobre vijesti

Naša preporuka: svako jutro uz doručak pogledajte ovaj profil

▲ Povratak na vrh