Započela je nova sezona “Igre prijestolja”

GAME OF THRONES, Gemma Whelan
17.07.2017.

Gemma Whelan, koja u seriji tumači ratobornu Yaru Greyjoy, otkriva svoja predviđanja za sedmu sezonu HBO-ove uspješnice

Nakon skoro godinu dana nestrpljivog iščekivanja, na naše ekrane napokon je stigla nova sezona HBO serije “Igra prijestolja“!

Iako smo nestrpljivo prvu epizodu preko HBO kanala odgledali već u sitnim satima, nećemo vam otkrivati detalje. Umjesto spoilera, otkrit ćemo vam što o novoj sezoni misli jedna od najsnažnijih ženskih likova u seriji, odlučna Yara Greyjoy koju tumači Gemma Whelan.

Kako obožavatelji reagiraju na Yaru?

GW: Samo s Comic Conova znam da je obožavana kao jedna snažna, probitačna žena. Moram priznati da me često pitaju kako je to tumačiti snažnu ženu, i mislim da je to šteta – žene jesu snažne, to uopće ne bi trebalo biti pitanje. No stvarno me veseli vidjeti da ljudi u njoj pronalaze inspiraciju. Snaga koju ona ime, i ono što predstavlja ponekad čine razliku. Velika je privilegija dobivati poštovanje na taj način, kao netko tko samo igra taj lik.

Biste li voljeli da Yara u konačnici zasjedne na prijestolje ili da uništi posljednjeg Bijelog hodača?

GW: Imam grozan osjećaj da će Bijeli hodači preuzeti osmu sezonu. Naravno da ne znam točno, ali čini mi se da dobivaju na snazi i moći, ali i hrabrosti. U savršenom svijetu, prijestolje bismo preuzeli Dany [Danerys Targaryen] i ja. Zašto ne?!

 

 

Foto: Profimedia

*Prva epizoda sedme sezone „Igre prijestolja“ premijerno je dostupna već danas na HBO On Demand i HBO GO kanalima, a ponovno prikazivanje na HBO kanalu zakazano je istog dana u udarnom terminu u 20:00 h. Nove epizode emitirat će se svakog ponedjeljka u istom terminu na HBO-u, te će biti dostupne putem HBO usluga videa na zahtjev HBO GO i HBO On Demand.

Preporučujemo

Pročitajte i...

Reese Witherspoon, Nicole Kidman i Meryl Streep uživaju na snimanju druge sezone serije "Big Little Lies"

Prve fotografije sa snimanje druge sezone serije "Big Little Lies" počele su stizati

Autori serije "Westworld" objavili 25-minutni spoiler za drugu sezonu

O da, autori serije "Westworld" digli su spoilere na sasvim novu razinu i predstavili 25-minutni video koji će vam pokvariti drugu sezonu

Sve što trebate znati o novoj sezoni serije "Big Little Lies"

Započelo je snimanje nove sezone nagrađivane serije "Big Little Lies", a mi smo tim povodom na jednom mejstu okupili sve što trebate znati odrugoj sezoni

Stigao je trailer za drugu sezonu serije "Westworld"

Tijekom Superbowla je jučer prikazan službeni trailer za dugoočekivanu drugu sezonu serije "Westworld"

Meryl Streep će glumiti u drugoj sezoni serije "Big Little Lies"

HBO je jučer objavio vijest da se Meryl Streep pridružuje drugoj sezoni serije "Big Little Lies"

On možda nije Mr. Big, ali je jednako velika Faca!

Thomas Hayden Church, zvijezda serije "Divorce" i novi televizijski muž Sare Jessice Parker, u razgovoru s Elleom otkriva sve o drugoj sezoni HBO-ove serije koja nas je prikovala za male ekrane

▲ Povratak na vrh