Zašto je biti žena u DJ svijetu prednost?

03.10.2019.

Donosimo vam 'Priču iz cipela' najpoznatije domaće DJ-ice

Nije znala gdje će ju put odnijeti, s 18 godina upisala je fakultet kao i većina njezinih vršnjaka i mislila da će se njezin život razvijati – fakultet, diploma, posao od devet do pet. Međutim, nije bilo tako. Strast je bila prejaka, strast prema glazbi. I tako je njezina strast, njezin hobi, postao njezin posao. Ona je Rea Hadžiosmanović aka DJ Rea i već se punih 15 godina bavi ovim poslom.

 

‘Navikla sam na te nekakve standardne poslove, očekivanja da će moj život biti ‘od devete do pet’. Nekako, korak po korak, stvari su dovele na to da je moj hobi postao moj posao. Trebalo je zaista vremena da dođem do toga, trebalo je odvažnosti, hrabrosti’, započela je Rea i iskreno priznala kako smatra da je biti DJ jedan od rijetkih poslova u kojemu je biti žena zapravo prednost.

 


Međutim, cjelonoćno stajanje na nogama ipak ima svoje posljedice. ‘Ono što zna biti zeznuto su eventi, pa se moraš srediti, obuti neke lijepe štiklice, pa je onda malo teško hodati i plesati u tome, ali žene smo – možemo mi to’, objasnila je simpatična plavuša u videointervjuu.

 

 

Ovo je inspirativna priča iz njezinih cipela. Svakoga tjedna Mass će vam donijeti upravo jednu takvu ‘Priču iz cipela’ ljudi koji se nisu bojali slijediti svoje snove.

Fotografije: Press

Pročitajte i...

Oksfordice kao simbol rane jeseni

Engleska elegancija u Massu

Kakvu obuću za jesen donosi Mass?

Nova kolekcija iz Massa - sexy visoke čizme, antilop gležnjače, metalik tenisice i oksfordice

Novi vizuali

Oduševljena novom kolekcijom Mass obuće, Severina pozirala za novu kampanju ovog brenda

Nova Guess Jeans kolekcija zrači bojama

Naglašana silueta, neonska energija i novi materijali za novu sezonu

Police x Lewis Hamilton

Kampanja prestavljena u suradnji s poznatim fotografom Rankinom

Muzej za umjetnost i obrt svečano obilježio 140 godina postojanja

Muzej za umjetnost i obrt korača prema budućnosti i osuvremenjivanju komunicirajući najraznolikije vidove umjetničkog rada i kontinuiranog razvoja

▲ Povratak na vrh