Zašto je Emilia Clarke satima tumarala ulicama Londona saznavši konačnu sudbinu svog lika u “Igri prijestolja”?

12.03.2019.

Zadnja sezona serije se bliži

Nakon što je nedavno izašao trailer za posljednju sezonu, glumica Emilia Clarke, koja glumi lik Daenerys Targaryen, otkrila je par detalja o tome što možemo očekivati u novoj i finalnoj sezoni megapopularne serije “Game of Thrones”.

 

 

U intervjuu za Press Association, Clarke je otkrila da je imala krizu kada je otkrila sudbinu popularnog lika kojeg glumi u seriji. Izjavila je da je lutala Londonom “tri sata bez cilja” nakon što je dobila završni scenarij posljednje sezone. “Mogla je padati i kiša, samo bi prošla kroz nju ne znajući što učiniti”, rekao je Clarke. Također je dodala da je bilo “puno suza” kada je snimila svoje posljednje scene kao Targaryen.

– To je bio trenutak kad sam shvatila da alkohol može i stvarati depresiju – reče Clarke. “Držala sam čašu vina i pomislila:” Ne znam zašto ne postajem ništa sretnija od ovoga. ” dodala je Emilia.

Maisie Williams, koja igra Aryju Stark, misli da će fanovi serije vjerojatno biti uznemireni završetkom. “Mislim da nitko neće biti zadovoljan [kad završi]”, izjavila je Sky Newsu.

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Preporučujemo

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh