Zašto muškarci nikad neće do kraja preboljeti prekid veze?

prekidi
26.12.2016.

Žene su, ipak, nešto drugačije...

Prekidi su noćna mora. Uopće nije bitno u kakvim je okolnostima jer ne postoji ona u kojoj će prekid biti ugodno i pozitivno iskustvo. Onaj najgori dio dolazi kad sjediš kod kuće okružena maramicama, mamom, najboljom frendicom i psom dok se na TV-u po treći put vrti „Bilježnica“.

On? Jedan pogled na njegov Facebook profil i on je vani s frendovima, zabavlja se i već je zaboravio na vas. Iako znamo da je gotovo nemoguće da prekid nakon duge i ozbiljne veze nije mogao ne utjecati na njega, boli nas činjenica da to ni na koji način ne pokazuje.

 

prekidi

 

Ipak, zato postoji znanost koja tvrdi da im je itekako stalo. Štoviše, nakon ispitanih dvije tisuće rastavljenih muškaraca, oni čak ni deset godina nakon prekida tu vezu nisu preboljeli u potpunosti.

Istraživanja su pokazala i kako žene nakon rastave braka godinama kasnije postaju ekstroverti, dok muškarci postaju emocionalno nestabilni.

Zaključak? Iako prekid ženu na početku pogađa puno jače od frajera, one će ga definitivno preboljeti, dok muškarce čekaju godine i godine oporavka.

Izvor: Cosmopolitan.hr
Fotografije: profimedia

Preporučujemo

Pročitajte i...

Matija Cvek, Mare Milin i Matija Dedić predstavili art video priču koja ulijeva nadu i zacjeljuje!

"Nasloni se" nova je pop balada Matije Cveka u suradnji s eminentnim pijanistom Matijom Dedićem za koju spot potpisuje poznata fotografkinja Mare Milin

Alternativne oskarovske nominacije

... budući da američka Akademija nije napravila svoj posao

Vježbanje u paru? DA!

Treniranje u dvoje je motivirajuće i zabavno

▲ Povratak na vrh