Zašto volimo gledati televiziju u društvu kućnih ljubimaca?

13.04.2018.

Novo istraživanje pokazalo je da svaka druga osoba radije gleda televiziju u društvu kućnih ljubimaca nego u društvu partnera

Možda vam zvuči suludo, ali provedeno je novo istraživanje u kojem su sudjelovali korisnici Netflixa, a rezultati su pokazali da više od pola ispitanika smatra da su kućni ljubimci najbolje društvo za gledanje serija i filmova. Iznenadili biste se, ali najčešće životinjsko društvo za uživanje u televiziji nisu ni pas ni mačka, već ptica!

Čak 84% ispitanika koji imaju pticu kao kućnog ljubimca izjavilo je da redovito prate omiljene serije i filmove u društvu pernatog ljubimca. Istu stvar reklo je i 82% vlasnika pasa i 76% vlasnika mačaka.

A post shared by The Dogs of New York (@dogs_ny) on Jan 20, 2018 at 5:52pm PST

Kao razloge ispitanici su najčešće navodili činjenicu da žive sami i potrebno im je društvo, a drugi razlog je to što smatraju da im društvo kućnih ljubimaca pomaže da se opuste. Dio ispitanika naglasio je i da su kućni ljubimci najbolje društvo jer ne sude vaš ukus u serijama i filmovima.

Piše: A.S.

Foto: Roberto Nickson / @dogs_ny

Preporučujemo

Pročitajte i...

Tko sve reciklira saznali smo na Story Green danu

Časopis Story okupio je brojna poznata lica na subotnjem događanju Story Green dan u zagrebačkom parku Zrinjevac i proslavio Dan planeta Zemlje, a na događanju je svoju modnu kolekciju Recikled predstavio osebujni dizajner Igor Galaš

Grad Zagreb predstavio je projekt Žbicanj

U sklopu Story Green predstavljen je projekt Žbicanj u organizaciji Grada Zagreba

Dođite na Sensa YOGA & DETOX RETREAT

Nakon vrlo uspješnog prošlogodišnjeg Sensa YOGA & MEDITATION RETREATA, pridružite se novom povlačenju, Sensinom YOGA & DETOX RETREATU u hotelu Korinjak na prekrasnom otoku Ižu od 18. do 20. svibnja 2018. U netaknutoj prirodi, najljepšim uvalama i sjeni borove šume retreat će voditi Sensina suradnica i dugogodišnja učiteljica joge Senka Ljubić.

Uz godišnju pretplatu Cosmo vam daruje Betty Barclay Beautiful Eden miris i pjenu za tijelo

Neka vam proljeće miriše na cvjetne snove! Betty Barclay Beatiful Eden odvodi vas u divlji, začarani vrt koji miriše na najrazličitije cvjetove i zelenilo proljetnih grmova.

Šest sjajnih serija i filmova inspiriranih životom Pabla Escobara

Iako je ubijen davne 1993., život Pabla Escobara i dalje inspirira poznate redatelje diljem svijeta

Kako svakog dana unijeti hygge atmosferu u dom?

Trend hyggea i dalje ne jenjava i nije rezerviran smo za zimske dane koji su iza nas

▲ Povratak na vrh