Zdrava i glamurozna kosa njegovana prirodnim proizvodima

19.06.2019.

Repigmentacijski regenerator za izrazitiju boju

Po prvi put, kultni brend za prirodnu njegu kose svojih 50 godina iskustva koristi u spajanju tehnika bojanja sa svojim postojećim tretmanima za stvaranje nove kolekcije: SOIN REPIGMENTANT.

 

 

Kad se boja spoji s njegom

U razvoju novih proizvoda Soin Repigmentant koji se sastoje od 5 različitih nijansi, predsjednica Caroline Greyl i njezin suprug David Thomas Brooks, direktor proizvodnje i istraživanja, pozvali su jednog od najboljih frizera za bojanje na svijetu, pariškog stručnjaka Stéphanea Pousa. Od samog otvaranja svog prvog salona u Parizu u ulici Oberkampf, Stéphane je vjerovao u proizvode Leonor Greyl i radio s njima. Stoga je bilo prirodno surađivati s njim na razvijanju linije Soin Repigmentant. Caroline i Stéphane poznaju se više od 20 godina i njihova ideja da surađuju pojavila se sasvim prirodno.

 

Zamisao o ovim regeneratorima za repigmentaciju rodila se prije 4 godine. Ideja se sastojala u kombiniranju aktivnih sastojaka, pigmenata i prednosti tretmana u najprirodnijim i najučinkovitijimformulama. Nakon dvije i pol godine usavršavanja, izlazimo na tržište s ovim proizvodima.” Stéphane Pous.

Soin Repigmentant spaja pigmente za bojanje s formulom koja se sastoji od 96% prirodnih sastojaka. Uz redovito korištenje, svaka nijansa boje kose, bila prirodna ili ne, postaje ljepša. Kapilarno vlakno se popravlja, ojačava i dubinski restrukturira.

 

 

Jednostavan za korištenje

Soin Repigmentant intenzivira sve nijanse kose.

Upotreba

Nakon šamponiranja, na kosu osušenu ručnikom nanesite proizvod od vlasišta do vrhova. Ostavite da djeluje manje od 5 minuta, dodajte vodu i raščešljajte. Dobro isperite.

Kada koristiti

Koristite nakon svaka dva do tri pranja kako biste produžili postojanost boje nakon pranja kose da pojačate tonove. Proizvod će se prirodno isprati nakon tri pranja. Ne pokriva sijedu kosu i ne ostavlja mrlje.

 

Fotografije: Press

Preporučujemo

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh