Zoe Kravitz će glumiti Catwoman u novom filmu ‘The Batman’

15.10.2019.

Zvijezdi serije “Big Little Lies” Zoe Kravitz dodijeljena je uloga kultnog lika Catwoman, slavne antiheroine iz stripa u predstojećem filmu “Batman” redatelja Matta Reevesa. Kravitz će igrati uz glumca Roberta Pattinsona, koji će se pojaviti u ulozi Batmana.

 

 

Posljednjih nekoliko tjedana osim Zoe šuškalo se kako su u uži izbor za ulogu ušle i Zazie Beetz iz “Atlante”, “Deadpoola 2” i “Jokera”, zatim zvijezda filma “Baby Driver” Eiza Gonzalez i oskarovka Alicia Vikander. Konačno, Kravitz je pobijedila, usprkos zabrinutosti oko problema s rasporedom snimanja “Fantastičnih zvijeri”.

 

 

Predprodukcija produkcijeske kuće Warner Bros. za adaptaciju stripa DC Comicsa očekuje se da će započeti ovog ljeta. Nije određen službeni datum početka, iako su insajderi kizjavili za Variety kako bi snimanje filma moglo početi krajem 2019. ili početkom 2020. “The Batman” trebao bi se početi prikazivati ​​u kinima od 25. lipnja 2021. godine.

 

 

Reeves, redatelj koji stoji iza posljednja dva nastavka “Planeta majmuna”, preuzeo je dužnost režije “Batmana” od Ben Afflecka u siječnju 2017. godine kada je Affleck odstupio od uloge Batmana zbog snimanja “Justice League”, omogućavajući Reevesu da odabere svog Brucea Waynea, Reevsov suradnik Dylan Clark koji je s njim radio na filmu “Planet majmun” će producirat film.

Prisjetimo se, zadnja glumica koja je odglumila slavni lik žene mačke bila je Anne Hathaway.

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh