Millie Bobby Brown pokreće svoj beauty brend

21.08.2019.

Novi projekt mlade glumice

Čini se da je danas poprilična rijetkost pronaći zvijezdu koja nema svoj modni ili beauty brend, a nova zvijezda koja je najavila pokretanje vlastitog beauty brenda je i mlada glumica Millie Bobby Brown koja se proslavila u hit seriji Stranger Things.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by mills (@milliebobbybrown) on Aug 2, 2019 at 10:34am PDT


Florence by Mills je, naime, kako stoji u priopćenju za medije, prvi beauty brend Millie Bobby Brown. Naziv je dobio po glumičinoj prabaki Florence, a bit će namjenjen djevojkama koje pripadaju Millienoj generaciji – generaciji Z. “Željela sam da se brend zove po nekome tko je kao osoba bio individualac, hrabar i iskren”, objasnila je Millie u intervjuu za WWD.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by mills (@milliebobbybrown) on Aug 20, 2019 at 6:00am PDT

Nova linija beauty proizvoda certificirana je od strane PETA-e, veganska je i cruelty-free što je mladoj glumici bilo posebno važno. Također, u intervjuu za WWD rekla je kako je u makeup stolcu provela mnogo vremena od svoje desete godine života te kako je pokrenula svoj beauty brend jer je osjećala da na tržištu nedostaje makeup proizvoda za mlade ljude koji će biti posebno nježan i prilagođen njihovoj koži. Florence by Mills je i cjenovno prihvatljiv pa se cijene proizvoda kreću od 10 do 34 dolara, a dio prihoda namijenjen je fondaciji Olivia Hope za oboljele od raka, osnovanog u čast Oliviji Hope LoRusso, prijateljici Millie Bobby Brown.

 

Piše: T.L.
Fotografije: Profimedia/Instagram

Preporučujemo

Pročitajte i...

Tom Ford se okušava u dermatologiji

Renesansni čovjek seli u laboratorij

Ljepota nadahnuta prošlošću

Hommage à la Beauté kolekcija

Naj Oleari Beauty Shine Vibes

Proljeće/ljeto 2019 make up kolekcija

▲ Povratak na vrh