Mirisni raj iz kojeg nećete željeti izaći

15.11.2019.

Znamo gdje možete dobiti mirisnu masažu ruku

Mmmmm, to najbolje opisuje zvuk koji proizvedem svaki put kada pomislim na masažu. I vjerujte mi, ne zato što je to prvo slovo riječi, nego zato što mi sama pomisao na masažu izaziva osjećaj ugode i miline. Pojednostavljeno, da sam mačka, prela bih.

Kada riječ po riječ analiziram naslov, dolazim do zaključka da ne znam koja mi je draža – besplatna, mirisna ili masaža? No znate li što je najbolje? To što ovaj put sjajno izgledaju sve tri riječi jer su 100% na mjestu – zaista znamo gdje možete dobiti besplatnu mirisnu masažu ruku. I sama sam je isprobala.

Masaža ruku često padne u drugi plan ili na neko od posljednjih mjesta na popisu tretmana za uljepšavanje. Prednost nerijetko dajemo tretmanima za lice ili tijelo, manikuri i slično.  Ako ste i vi jedna od dama koje podcjenjuju masažu ruku, sigurna sam da ćete nakon ovoga teksta promijeniti mišljenje jer proizvodi koje sam isprobala ne samo da su mi kožu učinili mekšom i sjajnijom, nego su me doveli u stanje zena. Zašto biste to propustili?

Slijede detalji…

 

Prije nekoliko dana bila sam na besplatnoj masaži dlanova i ruku. Termin sam prethodno rezervirala jer sam imala dogovor za intervju, ali nakon dolaska u trgovinu Jo Malone London (Ilica 7), doznala da se termin inače ne mora rezervirati. To znači da doslovce šetnju gradom možete obogatiti masažom ruku uz koju dobijete i instant-lekciju o kombiniranju mirisa. Zar to ne zvuči sjajno?

Sada ću vas povesti na svoje mirisno putovanje.

Prije nego što smo počeli s tretmanom, Antonija Radić (store manager) pitala me koja mi se vrsta mirisa sviđa. Naravno da sam pomislila na svoje najdraže mirise koji mi obogaćuju beauty rutinu i shvatila sam da odabir mirisa uvelike ovisi o mom raspoloženju toga dana.

Na ovome mjestu vibrira samo pozitivno raspoloženje, a kako i ne bi kada možete pronaći paletu mirisa koji su savršeni sami, a još bolji u kombinaciji. Mirisi se nanose slojevito kako bi stvorili onaj koji odgovara vašoj osobnosti. Vrlo jednostavno – imate ponuđene sastojke, a vi ste čarobnjak. Stvorite svoju mirisnu kolekciju te ih miješajte prema raspoloženju i prilici, kreirajte nešto neočekivano. Ostavite trag. Fragrance Combining ™ srce je samog brenda. Čistoća mirisa omogućava nam da ih nosimo same ili u kombinaciji s drugim komplementarnim mirisima/kremama kako bismo dobili miris napravljen po mjeri, miješanjem energizirajućih citrusa, sočnog voća, raskošnog cvijeća, intenzivnih začina i aromatičnog drva.

Ruke su mi osvježili hand&body gelom obogaćenim kokosovim uljem, koji uz to što divno miriše i njeguje kožu. Uslijedila je masaža ruku bogatom kremom za tijelo koja hidratizira i njeguje, a nakon koje je koža prekrasno mirisna.

Nakon toga odabrala sam mirise koji su mi omogućili istinski individualan doživljaj. Moj izbor bili su mirisi – božur i kruška. Sjajno je što odabirom dvaju mirisa imate četiri mogućnosti – možemo ih nositi zasebno ili u kombinaciji, odnosno slojevito (gornji će preuzeti ulogu top note).

Najbolji efekt dobijemo miješanjem tekstura i slojeva. Ruke su mi zaista različito mirisale, odnosno primijetila sam razliku između lijeve i desne ruke (na lijevoj je gornja nota bila kruška, na desnoj božur). Nakon dvadeset minuta (toliko otprilike traje potpuni ugođaj), osim što sam poželjela da ne bude kraj, bila sam istodobno opuštena i lepršava poput mirisnog vilinskog konjica. Bio je to posljednji dan radnog tjedna pa je petak bio još bolji. Masaža je odnijela sve teško i negativno što se događalo tog tjedna. Baš posebno mirisno iskustvo za tijelo i dušu koje ću zasigurno ponoviti.

U ovoj je mirisnoj oazi svaki detalj važan pa veliku pozornost pridaju ritualu darivanja. Svaki je proizvod zapakiran u prepoznatljivu krem kutiju s crnom mašnom, šuškavi papir miriše na miris Lime Basil & Mandarin (signature scent). Raj je ovo za odabiranje poklona za sve prigode gdje možete birati između bogatih mirisa, svijeća ili raskošnih proizvoda za tijelo za kupanje. Za nju. Za njega. Za dom. Ovdje ćete doživjeti pravu čaroliju koja će vam omogućiti da doživite koliko je biranje poklona uzbudljivo, gotovo kao i primanje. Gift Giving je sinonim za sofisticirano.

Neizostavno je spomenuti da su proizvodi, koji se nalaze u ovom višedimenzionalnom koktelu aroma, cjenovno prihvatljivi i ne razlikuju se od cijena mirisa u ostalim drogerijama. Tako, primjerice, za miris od 30 ml trebate izdvojiti 441 kunu, a 238 kuna za kremu za tijelo od 50 ml.

Piše: Martina Družinec

Fotografije: Dražen Kokorić

Pročitajte i...

Luksuzni adventski kalendari za vječnu djecu u nama

Brojimo sitno do blagdanske groznice

Pretplatite se na Sensu i poklanjamo vam miris!

4711 Acqua Colonia i Sensa daruju vam Blackberry & Cocoa Eau de Cologne Natural Spray ukoliko postanete godišnji pretplatnik na Sensa magazin! 

▲ Povratak na vrh