Najbolje celebrity frizerske transformacije ove godine

15.07.2019.

New hair who dis

Ponekad jednostavno trebamo promjenu, a nova frizura uvijek je dobar početak. Za inspiraciju ćemo se okrenuti uspješnim frizerskim tranformacijama celebrityja, a možda i vas potaknemo na promjenu imidža.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1) on Apr 19, 2019 at 11:59am PDT

Najupečatljiviji frizerski makeoveri poznatih lica ove godine dolaze u formi dramatičnih rezova, boja i ekstenzija, a za pet nama omiljenih novih lookova nastavite čitati.

Kylie Jenner

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on May 7, 2019 at 10:33pm PDT

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on May 29, 2019 at 11:08am PDT

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on May 6, 2019 at 8:23pm PDT

Frizerskim transformacijama Kylie Jenner komotno bi se mogao posvetiti zaseban tekst s obzirom na to je, sudeći prema njenom Instagram profilu, ove godine gotovo svakodnevno mijenjala boju i formu svojih uvojaka. Prepoznatljivu crnu dugu kosu tako je mijenjala ljubičastom, zelenom, i ružičastom, a s obzirom da je prošlo tek malo više od polovice godine, od Kylie očekujemo još cijelu paletu radikalnih promjena.

Kaia Gerber

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on Jun 7, 2019 at 4:07pm PDT

Transformacija Kaie Gerber definitivno je jedan od najuspješnijih celebrity makeovera ove godine, iako se radi o malom rezu, s obzirom da joj je kosa prije padala do ramena. Kaia je dokaz kako mala promjena može potpuno promijeniti dojam i upotpuniti lice na najbolji mogući način.

 

Charlize Theron

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JwelleryStyle (@jwlstyle) on Jun 19, 2019 at 12:50am PDT

 

Charlize se gotovo nikad nije odvajala od svoje prepoznatljive plave boje, osim ako je to od nje zahtijevala neka uloga, no i onda bi se u što kraćem roku vratila već provjerenoj opciji. Zato nas toliko čudi da joj ova tamno smeđa boja i oštri bob pristaju barem jednako dobro kao i plava kosa. Možda sad konačno možemo ustvrditi da ovoj ženi ništa loše ne stoji.

 

Beyonce

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Neal Farinah (@nealfarinah) on May 11, 2019 at 7:38pm PDT

Bey je donedavnu boju meda zamijenila prirodnijom varijantom bogate smeđe sa kontrastnim svijetlim pramenovima i mekanim kovrčama. Kao i obično, nije pogriješila.

 

Ciara

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ciara (@ciara) on Jun 23, 2019 at 4:09pm PDT

Iako se kasnije ispostavilo da je ovaj asimetrični bob kojeg je Ciara nosila na BET nagradama zapravo perika, moramo se složiti s njezinim stilistom Cesarom Ramirezom kako joj ova frizura komplementira vrat i fantastično stoji.

 

Piše: L.H.
Fotografije: Profimedia/Instagram

Preporučujemo

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh