Niche parfemi koje ćete obožavati

19.12.2016.

Opojni LM Parfums u parfumerijama Martimex

Laurent Mazzone inspiraciju pronalazi u vlastitim emocijama i ukusom za neobične stvari. Kako bi oplemenio svoja iskustva, surađuje s ponajboljim francuskim parfumerima u potrazi za nesvakidašnjim.

Prvi mirisi su lansirani krajem 2010. godine, poznatiji pod kraticom LM Parfums. Danas su to već poznati mirisi koji obilježavaju industriju; Patchouli Bohème, Ô Des Soupirs, Ambre Muscadin i Noir Gabardine.

To je generacija mirisa koji imaju isti genetski kod: prepoznatljiv parfemski trag s beskompromisnom aurom. Laurent Mazzone mirisi odišu prepoznatljivošću i posebnim karakterom njihovog autora.

Svaki miris je jedinstven, sa snažnim i prepoznatljivim notama.

Dostupno je 5 kolekcija: Eaux de Toilette, Eaux de parfum, Extraits de parfum, Intimacy kolekcija i Special Edition kolekcija.

 

LM PARFUMS

 

 

Upoznajte Sensual Orchid

Poput modela na modnoj reviji, Sensual Orchid zarobljuje vaša osjetila sa svojim nevjerojatnim mirisnim notama. Prvi suptilan miris citrusnog voća i badema vas vodi u srce koje sadrži note Orhideje, Sambac jasmina, Ljiljan-ylanga i Božura sve do završnog dodira nota Vanilije, Mošusa, Svijetlog drva, Bijelog cedra, Labdanuma i Benzoina. Kreator mirisa je Jérôme Epinette.

Dostupno u parfumerijama Martimex.

Marko Banjavčić
Fotografije: press

Preporučujemo

Pročitajte i...

Ove sezone nosimo osunčane nijanse lakova za nokte

Ljetni trend koji možete nositi već danas!

Koji je proizvod pristupačne cijene zaslužan za prekrasnu kožu Kim Kardashian?

Otkrili smo što Kim Kardashian i brojne druge poznate osobe koriste za blistavu i zdravu kožu

10 savršenih maski za kožu sklonu aknama

Maske koje preporučuju vrhunski dermatolozi

▲ Povratak na vrh