Priuštite si zdravi dio dana uz Green2Go proizvode

Green2Go
12.03.2015.

Green2Go već tradicionalno i s ljubavlju priprema izvrsne smoothieje od 100 posto domaćeg voća i povrća, a svoju su ponudu proširili na energetske praline i odličnu tortu od naranče i čokolade

Zdrave, cjelovite namirnice, poput orašastih plodova, avokada i ostalih visoko vrijednih namirnica bogatim nutrijentima, samo su neki od sastojaka ovih ukusnih desertnih poslastica.

Koje još novosti pripremaju iz ove radionice zdrave hrane pogledajte na web-stranici, a do tada svakako probajte i njihove ukusne i zdrave slastice.

 

Green2Go

Vrijeme je za pauzu!

 

Što je Green2go i tko iza cijele priče?
Mladi tim koji vjeruje i voli to što radi. Proizvode hrvatske proizvode vrhunske kvalitete, koji su i odraz naših životnih uvjerenja a sve je izrađeno po HACCP standardima.

Noviteti, što je novo u ponudi osim smoothija?
Prateći Green2Go filozofiju, koja nudi nešto zdravo i ukusno, uveli su “čudotvorne” kuglice – više vrsta. Od čokoladnih ( sirovi kakao) do onih s kokosom. Ponuda se redovito mijenja, jedino kvaliteta ostaje ista. Posebno ističu svoje proteinske kuglice sa konopljom, koje planiramo kao idealan dodatak sportašicama poslije treninga. Vrhunska zdrava delicija – upravo što organizmu treba nakon treninga. Imamo i zdravu ( sirova ) tortu od čokolade i naranče. Uvodimo i voćne salate, salate kao obrok s falafelom te mnogo toga drugog.

Kako naručiti proizvode Green2go?
Naručiti ih možete na www.green2go.eu. Sve usluge vrijede samo za Zagreb. Pratite ih i na Facebooku.

Fotografije i tekst: promo

Preporučujemo

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh