Sve što trebate znati o Madonninoj liniji za njegu kože MDNA Skin

28.09.2017.

Pjevačica je provela puno vremena pažljivo razvijajući liniju proizvoda za njegu kože koja je nastala iz njezinih osobnih potreba

Popularna pjevačica Madonna prije tri godine predstavila je u Japanu svoju liniju za njegu kože, MDNA Skin, a sada je otkriveno da linija ovih proizvoda, nastalih iz osobnih potreba pjevačice, napokon dolazi i u SAD. Pjevačica je otkrila što ju je motiviralo za stvaranje ove beauty linije.

“Jedan od najvećih problema koji sam imala bilo je pronalaženje proizvoda za lice na koje mogu staviti šminku, a potom izaći na pozornicu i znojiti se pod svjetlima reflektora”, rekla je Madonna i dodala: “Dok sam plesala i pjevala i ljudi su skakali oko mene, kosa mi je padala na lice i šminka mi je nestajala s lica. Htjela sam stvoriti nešto što bi odgovaralo svim tim elementima i izazovima”.

Pjevačica u svojoj kolekciji beauty proizvoda ima i masku od gline za stražnjicu Chrome Clay, a njezino objašnjenje je vrlo jednostavno. “Imate kožu na stražnjici. Zar drugi ne gledaju u nju? I stražnjica ima publiku. Barem jednu osobu!” 

Ipak, najdraži Madonnin proizvod iz kolekcije je tonik za lice Rose Mist s mirisom ruže koji pomaže revitalizirati kožu i dati joj svježi izgled. Pjevačica je jednom prilikom izjavila da bi njega nosila na pusti otok kad bi mogla odabrati samo jedan proizvod, što ne čudi s obzirom na to da je za ovaj tonik isprobala 50 različitih mirisa ruže kako bi pronašla onaj savršeni.

Najbolji pokazatelji uspjeha pjevačici su njezina djeca. “Kada moj 17-godišnjak dođe k meni i kaže: ‘Mama, ponestalo mi je proizvoda MDNA Skincare, možeš li mi donijeti još?’, znate da ste stvorili nešto sjajno”, rekla je Madonna.

Piše: B.P.
Foto: Getty Images

Pročitajte i...

Što je zapravo mineralna šminka?

Prednosti i mane mineralne kozmetike

Mnogi stručnjaci tvrde da je ovo zapravo najvažniji korak njege lica!

Pronašli smo najbolje čistače lica jer bez dobrog čišćenja ostali koraci neće biti efektivni!

Piling kože: 5 glavnih pitanja za kozmetičara

Sve što trebate znati o pilinzima

Ključni korak za ljepotu i zdravlje kože lica

Eisenberg hidratacija za besprijekoran i blistav ten

▲ Povratak na vrh