Što imate u neseseru?

Neseser
26.11.2013.

Konzultirajte se s vizažisticom Ivanom Bilandžijom Billy i uvedite reda u svoj šarmantni beauty-kaos

Kad kažemo konzultirajte se s Billy, zaista mislimo na mogućnost razgovora s našom poznatom vizažisticom Ivanom Bilandžijom.

Billy će točno u podne ove subote i nedjelje (30. studenog i 1. prosinca) na ‘Festivalu dobrog stila powered by Bipa’ u City Center One East na Illamasqua Fantasy Showu demonstrirati kako promijeniti 10 različitih make-up lookova za samo 20 minuta.

Prije nego što dođete, uz pomoć Billynih savjeta (u fotogaleriji) provjerite imate li sve što je potrebno za učinkovito održavanje svoga make-up looka tijekom dana.

Ako otkrijete da u vašem neseseru ima svega osim šest ključnih make-up proizvoda, razmislite o isplativom ulaganju u kvalitetnu i povoljnu šminku britanskog brenda Illamasqua.

Više o njezi i uljepšavanju lica, kože i kose doznajte od stručnjaka iz čitave Hrvatske koji će ovog vikenda izlagati na ‘Festivalu dobrog stila powered by Bipa’ u City Center One East.

Foto: Getty Images, press

 

Preporučujemo

Pročitajte i...

Festival dobrog stila

Pozvani ste na Festival dobrog stila

Tijekom ove subote i nedjelje zabavite se i doznajte sve o njezi i uljepšavanju lica, tijela i kose u zagrebačkom City Center One East

Festival dobrog stila

Stilske vježbe

Uoči skorog 'Festivala dobrog stila' dizajnerica Aleksandra Dojčinović podsjeća što se trebate zapitati prije kupnje ključnih modnih komada

3 DIY recepta za mekane usne tijekom zimskih mjeseci

Ovaj korak neopravdano preskačemo

Novi hot frizerski salon poznate modne hair stilistice

Fabula de Forma Katice Topčić izgleda famozno

Pet tutoriala za riblju kost za svaki tip kose

Master class za elegantnu frizuru

Savjeti za prirodnu ljepotu Adut Akech

Zlatna beauty pravila slavne manekenke

▲ Povratak na vrh