Tom Ford se okušava u dermatologiji

03.09.2019.

Renesansni čovjek seli u laboratorij

Bilo da se radi o filmu, modi ili ljepoti, Tom Ford poznat je po svojim visokim standardima. Kad nije mogao pronaći proizvode za njegu kože koji bi udovoljavali njegovim strogim zahtjevima, odlučio je stvoriti vlastite. Tako je nastao Tom Ford Research, vrhunska, potpuno uniseks linija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TOM FORD (@tomford) on Aug 13, 2019 at 6:24am PDT


Tom Ford Research Fordov je osobni laboratorij u kojem radi s timom znanstvenika. Zajedno stvaraju luksuzne proizvode za njegu kože. ”Moja je vizija spojiti posljednja znanstvena saznanja o koži s pravim luksuzom, stvoriti transformativne proizvode bez obzira na tip kože ili spol. Zbog toga sam osnovao Tom Ford Research. U bliskoj suradnji s timom znanstvenika razvijamo nešto što je doista izvanredno, a daje neosporne vidljive rezultate.” – tvrdi Tom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TOM FORD (@tomford) on Aug 16, 2019 at 6:23am PDT


Ford je okupio vlastiti tim znanstvenika koji je zaronio u svijet njege kože i pridružio im se u laboratoriju objeručke. Jedna od njihovih prvih studija proučavala je učinke kofeina na kožu, posebno kako pomaže pojačati prirodnu energiju kože, hidrataciju i sjaj. Njihova otkrića već su predstavljena na Američkoj konferenciji za dermatologiju i bit će objavljena u nadolazećim znanstvenim časopisima, dajući ovoj liniji još veći značaj zbog napora koji je utrošen da bi se unaprijedila i podjelila saznanja potrebna globalnoj kozmetičkoj industriji, ali i medicini.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TOM FORD (@tomford) on Aug 12, 2019 at 8:18am PDT


Tom Ford Research lansira dva proizvoda: Serum Concentrate, snažni serum koji poboljšava teksturu, ton i sjaj, kao i Crème Concentrate, hidratantnu kremu koja djeluje na brisanje sitnih linija i bora dok energizira kožu. Glavni su aktivni sastojci linije kofein, bijeli kakao iz Perua i gyokuro, japanski čaj poznat po revitalizirajućim sposobnostima kada je u pitanju umorna koža.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TOM FORD (@tomford) on Aug 12, 2019 at 6:49am PDT

Ambalaža je minimalistička, djeluje monumentalno i čvrsto, a Ford nikada nije izgledao profesionalnije.

 

Piše: D.M.
Fotografije: Instagram/Profimedia

Pročitajte i...

Mnogi stručnjaci tvrde da je ovo zapravo najvažniji korak njege lica!

Pronašli smo najbolje čistače lica jer bez dobrog čišćenja ostali koraci neće biti efektivni!

Piling kože: 5 glavnih pitanja za kozmetičara

Sve što trebate znati o pilinzima

Ključni korak za ljepotu i zdravlje kože lica

Eisenberg hidratacija za besprijekoran i blistav ten

▲ Povratak na vrh